Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Iunie 2019 - 1504 vizitatori azi
Actiuni rutiere preventive ale politistilor nasaudeni.

La data de 8 iunie a.c., 9 persoane au fost prezentate Tribunalului Bistrita-Nasaud, cu propunere de luare a unor masuri preventive. Astfel, fata de o persoana a fost dispusa masura preventiva a arestului la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile, iar fata de 5 persoane a fost dispusa masura preventiva a controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

 

Actiuni rutiere preventive ale politistilor nasaudeni.

In perioada 7-8 iunie a.c., politistii nasaudeni au organizat o actiune pe linie de circulatie rutiera in scopul prevenirii si combaterii accidentelor rutiere, produse pe fondul nerespectarii regulilor de circulatie de catre biciclisti, mopedisti, carutasi, pietoni in zonele de drum cu risc rutier ridicat, de pe raza de competenta.

 In cadrul acestor actiuni, au fost constatate 67 de sanctiuni contraventionale, conform OUG 195/2002 - privind circulatia pe drumurile publice, in valoare totala de 13070 lei, din care 47 au fost aplicate soferilor, 9 conducatorilor de atelaje hipo, 6 biciclistilor si 5 pietonilor.

 Totodata, au fost retinute 6 permise de conducere si au fost retrase 4 certificate de inmatriculare pentru diverse abateri.

 Pentru a evita producerea accidentelor rutiere, politistii recomanda tuturor participantilor la traficul rutier, sa respecte regulile de circulatie.

 

0 comentarii1330 vizualizări09 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0