Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Iunie 2019 - 1460 vizitatori azi
ARESTAT PENTRU OPERATIUNI CU SUBSTANTE PSIHOACTIVE.

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. din Bistrita-Nasaud, cerceteaza un tanar, de 25 de ani, din Bistrita, care a fost depistat avand asupra lui mai multe plicuri cu substante susceptibile de a avea efecte psihoactive, destinate comercializarii. Cel in cauza a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 La data de 11 iunie a.c., politisti bistriteni de ordine publica au depistat, pe raza municipiului Bistrita, un tanar, de 25 de ani, din localitate, iar in urma controlului corporal, au gasit asupra lui o punga din plastic cu substanta vegetala uscata si 22 de pliculete ce contineau substante susceptibile de a avea efecte psihoactive, precum si un cantar electronic, toate fiind ridicate pentru continuarea cercetarilor.

 In urma verificarilor, politisti specializati in combaterea criminalitatii organizate din Bistrita-Nasaud, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T- B.T. Bistrita-Nasaud, au stabilit ca tanarul ar fi procurat substantele respective de pe raza municipiului Cluj-Napoca, intentionand sa le comercializeze in municipiul Bistrita.

 Din cercetari a reiesit faptul ca, in perioada iulie 2017 - iunie 2018, acesta ar fi comercializat, tot in Bistrita, substante susceptibile sa produca efecte psihoactive.

 In cursul zilei de astazi, cel in cauza a fost prezentat Tribunalului Bistrita-Nasaud, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

 

 

0 comentarii1526 vizualizări14 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0