Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Trei tineri banuiti de comiterea unui furt calificat, identificati de politisti.

La data de 8 octombrie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, privind savarsirea infractiunii de furt calificat, fapta inregistrata initial cu autor necunoscut, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au identificat trei tineri cu varste cuprinse intre 18 ani si 20 ani, toti din comuna Teaca, banuiti de comiterea faptei. Cei trei tineri sunt cercetati pentru faptul ca, la data de 20 septembrie a.c., ar fi sustras de la o ferma de pe raza comunei Teaca, mai multe bunuri (acumulator auto, motocositoare, motoferastrau, piese de tractor, bauturi alcoolice), cauzand un prejudiciu in valoare de aproximativ 8000 lei.

 Prejudiciul cauzat a fost recuperat partial de politisti.

Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

 

Consecintele conducerii unui autovehicul sub influenta alcoolului si fara permis de conducere

La data de 8 octombrie a.c., un barbat, de 54 ani, din Spermezeu, in timp ce conducea un tractor prin localitate, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul acestuia, intrand in paraul din afara partii carosabile.

 

Accidentul rutier s-a soldat cu ranirea usoara a barbatului 54 ani.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca barbatul nu detine permis de conducere. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,95 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii rutieri din Beclean efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

 

 

 

 

0 comentarii2884 vizualizări09 octombrie 2018




rss 2.0
rss 2.0