Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Sanctiuni in valoare de 40.000 de lei aplicate ca urmare a neregulilor constatate de politistii de la economic.

La data de 8 noiembrie a.c.,politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au actionat pentru asigurarea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, in piete si targuri de animale. Cu aceasta ocazie au fost efectuate controale si verificari de specialitate la unitati comerciale de pe raza judetului Bistrita Nasaud, avand ca scop prevenirea si combaterea comertului ilicit cu animale vii, carne si produse din carne.

 Totodata, politistii au actionat pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor in domeniul proprietatii intelectuale, in vederea prevenirii si combaterii fenomenelor ilicite din domeniul drepturilor de autor si a drepturilor conexe.

 In urma activitatilor desfasurate, au fost verificati 27 operatori economici, fiind aplicate 16 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 40.000 lei. 

 

 

CONDUCETI PRUDENT, RESPECTATI REGULILE DE CIRCULATIE!

 Infractiuni la regimul rutier, cercetate de politisti.

 La data de 8 noiembrie a.c., un barbat, de 37 de nai, din Tureac, a fost depistat de politisti in timp ce conducea o autoutilitara, prin municipiul Bistrita, desi nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicata fiind de peste 0,30 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 Politistii au intocmit dosar penal pentru conducere fara permis.

 

 

A refuzat recoltarea de mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei si s-a ales cu dosar penal.

 La data de 8 noiembrie a.c., politistii l-au depistat si oprit in trafic pe un barbat, de 39 ani, din Barsana, care conducea un autoturism, pe DN 17, in localitatea Beclean, desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

 Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de peste 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat, dupa care a fost condus la spital, unde in prezenta personalului medical a refuzat recoltarea de mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

0 comentarii2716 vizualizări09 noiembrie 2018




rss 2.0
rss 2.0