Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
PADURE CENTENAR, PLANTATA DE POLITISTI.

"Crescuti dintr-o tulpina pe culmea cea de munte! Si-avand ca o coroana un secul pe-a lor frunte."- Vasile Alecsandri.  Pentru ca "padurea inseamna viata", in anul Centenarului Marii Uniri, Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud a avut initiativa plantarii unei paduri de stejar, in localitatea Agrisu de Sus. Activitatea a fost desfasurata in cadrul proiectului "6768!Taierile ilegale te afecteaza".

 S-a alaturat demersului nostru Regia Autonoma Ocolul Silvic Valea Sieului care a pus la dispozitie, pe langa multa implicare, si cei peste 100 de puieti de stejar. Alaturi de seful Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, comisar sef de politie Mihai-Ovidiu Lupsa, politistii Biroului Delicte Silvice, ai Politiei Orasului Beclean, Sectiei 4, Compartimentului de Prevenire a Criminalitatii si din cadrul Serviciului Cabinet au plantat, cu mare drag, viitori falnici stejari.

 

***

Va reamintim faptul ca "6768! Taierile ilegale te afecteaza" este un proiect de informare si constientizare demarat in luna noiembrie 2017, de Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, impreuna cu Garda Forestiera Judeteana Bistrita-Nasaud, Colegiul Silvic "Transilvania" si Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica Bistrita-Nasaud, institutii-partener in protejarea padurilor judetene. Scopul acestui proiect este cresterea gradului de informare al cetatenilor cu privire la riscurile asociate taierilor ilegale a arborilor si stoparea acestora.

 

0 comentarii2695 vizualizări23 noiembrie 2018




rss 2.0
rss 2.0