Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 21 Ianuarie 2020 - 9764 vizitatori azi
Un bacauan, urmarit national, a fost depistat de politistii din Bistrita-Nasaud.

La data de 15 iulie a.c., in cadrul unei actiuni desfasurate de politisti de la Investigatii Criminale, Actiuni Speciale si de la Sectia 6 Politie Rurala Nasaud, a fost depistat la o  ferma de animale, de pe raza localitatii Dumitra, un barbat de 33 de ani, din localitatea Cotofanesti, judetul Bacau, urmarit la nivel national.

 Impotriva acestuia, Tribunalul Bacau a emis la data de 12 iunie a.c. un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru tentativa de omor.

 Barbatul a fost predat politistilor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bacau, in vederea continuarii cercetarilor.

 

 

          Un barbat din judetul Mures conducea o autoutilitara, pe raza comunei Zagra, desi nu detinea permis de conducere.

 La data de 15 iulie a.c., in jurul orei 16.55,  politistii l-au depistat si oprit in trafic, pe DJ172, in localitatea Poienile Zagrei, pe un barbat de 33 de ani, din Beica de Jos, judetul Mures, care conducea o autoutilitara.

 In urma verificarilor efectuate, s-a constatat faptul ca barbatul nu detine permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Politistii au intocmit dosar penal si efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

 

 

0 comentarii1421 vizualizări16 iulie 2019
rss 2.0
rss 2.0