Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 21 Ianuarie 2020 - 10170 vizitatori azi
PRINS IN FLAGRANT CU APROAPE 3 KG. DE CANABIS.

O captura de aproape 3 kilograme de canabis a fost realizata, in trafic, de politistii si procurorii din Bistrita-Nasaud. La data de 16 iulie a.c., politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - B.T. Bistrita-Nasaud, in colaborare cu Politia Municipiului Bistrita, au desfasurat o actiune de prindere in flagrant a unui barbat banuit de trafic de droguri de risc.

 Astfel, pe raza municipiului Bistrita, politistii Biroului Rutier au oprit in trafic un autoturism condus de un barbat, de 31 de ani, din Bistrita, in care se afla inca o persoana. In urma verificarilor efectuate, a rezultat faptul ca acesta are permisul de conducere suspendat.

 La controlul efectuat au fost descoperite si ridicate 11 plante de canabis (aproximativ 1.000 de grame), mai multe pungi cu substanta vegetala sub forma de muguri, de aproximativ 1.6 kg, 0.5 grame de cocaina, 0.9 grame de amfetamine, 11 recipiente continand fertilizatori, un cantar electronic, un cutit, un tub perfuzii, obiecte purtatoare de urme vegetale si bani (3.150 de lei, 410 euro si 40 de lire sterline).

 Barbatul de 31 de ani a fost condus la audieri, iar ulterior a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore a acestuia, fiind cercetat pentru efectuarea de operatiuni cu substante susceptibile de a produce efecte psihoactive, trafic de droguri de risc si conducere fara permis.

 In cursul zilei de astazi, acesta va fi prezentat Tribunalului Bistrita-Nasaud, cu propunere de arestare preventiva.

 

0 comentarii1561 vizualizări17 iulie 2019
rss 2.0
rss 2.0