Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 21 Ianuarie 2020 - 10180 vizitatori azi
Depistat in flagrant, in timp ce exploata resurse minerale, fara a detine permis sau licenta de exploatare.

La data de 17 iulie a.c., politistii de investigare a criminalitatii economice l-au depistat in flagrant, pe un barbat care exploata resurse minerale in raul Ilisua, sort si balastru, cu ajutorul unui buldoexcavator, fara a detine permis sau licenta de exploatare. Acesta a fost identificat ca fiind un barbat de 36 de ani, din Agries, angajat al unei societati comerciale cu sediul in Tarlisua.

 Ca urmare a celor constatate, politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de executarea de activitati miniere fara permis sau licenta.

 

 

Doua ordine de protectie provizorii, emise de politisti.

  In ultimele 24 de ore, politistii din Bistrita-Nasaud au intervenit pentru aplanarea unor stari conflictuale, iar ca urmare a celor constatate la fata locului au intocmit doua dosare penale pentru violenta in familie si au emis doua ordine de protectie provizorii.

 Primul dintre acestea a fost emis fata de un barbat de 51 de ani, din Branistea, de catre politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean, care au intocmit dosar penal pentru violenta in familie.

 Astfel, la data de 18 iulie a.c., in jurul orei 00.30, in timp ce se afla la domiciliu, sub influenta bauturilor alcoolice, barbatul din Branistea si-ar fi agresat sotia, o femeie de 60 de ani, din aceeasi localitate.

 De asemenea, la data de 17 iulie a.c., politistii de la Ordine Publica au emis un ordin de protectie provizoriu impotriva unui barbat de 49 de ani, din municipiu, care si-a lovit sotia, o femeie de 33 de ani.

 Pe langa ordinul de protectie, politistii au intocmit dosar penal pentru violenta in familie.

  Va reamintim faptul ca, ordinul de protectie, reglementat prin Legea nr. 217 din 22 mai 2003 republicata, pentru prevenirea si combaterea violentei in familie, cu modificarile si completarile ulterioare, reprezinta un instrument aflat la dispozitia unei persoane a carei viata, integritate fizica sau psihica ori libertate este pusa in pericol printr-un act de violenta din partea unui membru al familiei, persoana care poate solicita instantei ca, in scopul inlaturarii starii de pericol, sa emita un asemenea ordin, prin care sa se dispuna, pentru o durata de timp determinata, cu caracter provizoriu, una ori mai multe masuri - obligatii sau interdictii.

 

 

 

 

 

 

La regimul rutier.

 La data de 17 iulie a.c., pe DN 17D, in Rodna, politistii l-au depistat in trafic, in timp ce conducea un autoturism, pe un barbat de 37 de ani, din Valea Vinului, care nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Politistii Sectiei 7 au intocmit dosar penal si efectueaza cercetari pentru infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

0 comentarii1519 vizualizări18 iulie 2019
rss 2.0
rss 2.0