Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 21 Ianuarie 2020 - 9934 vizitatori azi
Rezultat pozitiv in cazul unui tanar de 19 ani, din Bistrita.

Drug Test: rezultat pozitiv in cazul unui tanar de 19 ani, din Bistrita, care a fost depistat in timp ce conducea un autoturism, dupa ce ar fi consumat substante psihoactive.  La data de 19 iulie a.c., politistii Biroului Rutier l-au oprit in trafic, pentru control, pe un tanar de 19 ani, din Bistrita, care conducea un autoturism, pe raza municipiului Bistrita.

 Conducatorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST 5000, rezultatul fiind pozitiv si a fost condus la spital, pentru recoltarea de mostre biologice.

 Politistii Biroului Rutier efectueaza cercetari pentru infractiunea de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante. 

 

Beclean si Nasaud: actiuni pentru siguranta traficului rutier.

 Agentii de politie rutiera, din Beclean, au aplicat 48 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 12.910 lei si au retinut 3 permise de conducere si 1 certificat de inmatriculare, ca urmare a neregulilor constatate in urma unor controale in trafic, desfasurate ieri, pe raza de competenta. Cu ocazia actiunilor, politistii au oferit biciclistilor, carutasilor si mopedistilor brosuri cu reglementarile legale in vigoare.

 De asemenea, politistii din Nasaud au actionat pentru mentinerea unui climat de ordine publica, dar si pe linie rutiera. Cu aceasta ocazie, au fost constatate si aplicate 18 sanctiuni contraventionale, in valoare de 4580 lei, dintre care 12 au fost aplicate pentru incalcarea prevederilor Legii 61/1991 si 6 au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier. De asemenea, au fost retinute 2 permise de conducere.

 

 

 

Depistat sub influenta alcoolului, in timp ce conducea un autoturism prin Crainimat.

 La data de 18 iulie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean l-au depistat pe un barbat de 41 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe  D.N.17, pe raza localitatii Crainimat.

 Cu ocazia testarii cu aparatul etilotest, valoarea rezultata a fost de  aproape 0,70 mg/litru, alcool pur in aerul expirat, fiindu-i ulterior recoltate doua probe de sange care vor stabili alcoolemia.

 Politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

0 comentarii1568 vizualizări19 iulie 2019
rss 2.0
rss 2.0