Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 11 Decembrie 2019 - 12660 vizitatori azi
RETINERI INTR-UN DOSAR DE LIPSIRE DE LIBERTATE SI PROXENETISM.

Trei bucuresteni, banuiti de lipsire de libertate si proxenetism, au fost retinuti pentru 24 de ore la Bistrita si vor fi prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

 La data de 10 august a.c., in jurul orei 15.00, o femeie de 47 de ani, din Bucuresti a sesizat prin 112 faptul ca fiica ei, in varsta de 28 ani, este sechestrata intr-un hotel din Bistrita.

In scurt timp, politistii de la Ordine Publica au gasit-o pe tanara de 28 de ani, impreuna cu alte 3 fete, intr-o camera de hotel, in municipiul Bistrita. Acestea au fost conduse la sediul Politiei, in vederea lamuririi situatiei de fapt. Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita au preluat cercetarile in acest caz, existand suspiciuni si cu privire la comiterea infractiunii de proxenetism.

 A fost constituita o echipa formata din politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale si Actiuni Speciale si, ca urma urmare a investigatiilor efectuate, a fost depistata si oprita in trafic, pe raza municipiului Bistrita, o masina in care se aflau patru barbati, despre care existau indicii ca sunt implicati in comiterea faptei.

 In urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca trei dintre acestia, cu varste cuprinse intre 19-29 de ani, toti din Bucuresti, ar fi implicati in comiterea unor acte de proxenetism, ocazie cu care ar fi determinat si inlesnit practicarea prostitutiei, de catre cele patru tinere, intr-un hotel din Bistrita.

 De asemenea, doi dintre acestia sunt banuiti de politisti ca ar fi lipsit-o de libertate in mod ilegal pe tanara de 28 de ani, iar ulterior ar fi obligat-o sa practice prostitutia.

 Cei trei au fost retinuti pentru 24 de ore, iar in cursul acestei zile vor fi prezentati magistratilor, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de lipsire de libertate si proxenetism.

0 comentarii1344 vizualizări11 august 2019
rss 2.0
rss 2.0