Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 19 Ianuarie 2020 - 418 vizitatori azi
Femeie accidentata pe o trecere pentru pietoni, in localitatea Livezile.

La data de 13 august a.c., un tanar, in varsta de 24 de ani, din Vatra Dornei, judetul Suceava, in timp ce conducea un autoturism pe D.N. 17, pe raza localitatii Livezile, a surprins si accidentat o femeie, de 69 de ani, din Livezile, care era angajata in traversarea drumului, pe trecerea pentru pietoni, semnalizata cu indicator si marcaj.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a femeii, aceasta fiind transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

In cauza s-a intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

          Accident rutier produs din cauza neatentiei si a neadaptarii vitezei la conditiile de drum

 La data de 14 august a.c., un barbat, in varsta de 43 de ani, din municipiul Oradea, judetul Bihor, in timp ce conducea un autoturism pe D.J. 173A, pe raza localitatii Bistrita Bargaului, din cauza neatentiei si a neadaptarii vitezei la conditiile de drum, intr-o curba a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a colizionat un podet din beton si s-a rasturnat pe partea carosabila.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

In urma accidentului, fiica conducatorului auto, in varsta de 8 luni, pasagera in autoturism, a fost ranita usor.

Cercetarile sunt continuate, fata de barbat, pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

Accidentat dupa ce a cazut din portbagajul unui autoturism

 La data de 13 august a.c., pe D.N. 17D, in Feldru, un barbat, in varsta de 67 de ani, din localitate, in timp ce se deplasa in pozitia sezand, in portbagajul unui autoturism, condus de catre un tanar, de 22 de ani, din Feldru, tinand un dispozitiv electric pentru sectionat lemne, s-a dezechilibrat si a cazut pe partea carosabila.

In urma evenimentului a rezultat vatamarea corporala a barbatului, acesta fiind transportat la Spitalul Orasenesc Nasaud si, ulterior, la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita, in vederea continuarii investigatiilor medicale.

Conducatorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

A fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, cercetarile fiind continuate in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care a avut loc accidentul rutier.

0 comentarii1442 vizualizări14 august 2019
rss 2.0
rss 2.0