Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 10 Iulie 2020 - 15218 vizitatori azi
10 PENTRU SIGURANTA .

Primele activitati desfasurate in sistem integrat, in cadrul campaniei "10 Pentru Siguranta", menite sa contribuie la siguranta elevilor. In aceasta perioada, sub egida "#10 Pentru Siguranta" , Inspectoratul de Politie Judetean, alaturi de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita", Inspectoratul Judetean de Jandarmi "Gelu Voievod" si Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog din Bistrita-Nasaud organizeaza intalniri cu elevii in cadrul carora sunt transmise recomandari si sfaturi utile, pentru un inceput de an scolar in siguranta.

 De la inceputul acestei saptamani, echipe mixte, formate din politisti, jandarmi, pompieri si specialisti din cadrul Agentiei Nationale Antidrog au intalnit sute de elevi cu care au discutat si carora le-au daruit orare si flyere cu sfaturi preventive. Activitatile s-au desfasurat in scolile "Stefan cel Mare" si "Andrei Muresanu" din Bistrita, atat in salile de clasa, cat si in curtea si zona adiacenta acestor scoli.

 Liceenii de la Colegiul National "Andrei Muresanu" au primit sfaturi si alternative de petrecere a timpului liber, iar membrii echipelor de prevenire formate din politisti, jandarmi si specialisti antidrog au raspuns intrebarilor si nelamuririlor lor.

 Cu cei mai mici dintre elevi, lectiile s-au desfasurat practic, acestia au invatat sa traverseze corect strada, dar si semnificatia indicatiilor politistilor care dirijeaza circulatia in zona scolilor.

 Actiunile preventive continua si in perioada urmatoare, atat in mediul urban, cat si in mediul rural, in scolile din Viisoara, Salva, Cosbuc, Telciu, Rodna. Duminica, 15 septembrie 2019, echipe mixte, formate din specialisti ai tuturor institutiilor MAI din judetul nostru, vor prezente in Oraselul Copiilor-organizat in parcul din orasul Beclean.

 

 

 

0 comentarii1904 vizualizări12 septembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0