Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Mai 2020 - 23184 vizitatori azi
Infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice.

Si in acest sfarsit de saptamana, politistii cu atributii pe linie rutiera au actionat pentru siguranta circulatiei pe drumurile publice, ocazie cu care au fost constatate, in flagrant, mai multe infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice. Dintre acestea, exemplificam:  La data de 22 septembrie a.c., in cadrul activitatilor preventive desfasurate, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares l-au depistat in trafic pe un barbat de 74 de ani, din  Petru-Rares, in timp ce conducea un autoturism prin localitatea Reteag, desi se afla sub influenta alcoolului.

 A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat. In acest caz, cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante.

 

***

La data de 21 septembrie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean l-au depistat in trafic, pe DN 17, pe raza localitatii Sintereag, pe un tanar de 18 ani care conducea un autoturism fara a detine permis de conducere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Politistii din Beclean au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru infractiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere.

 

***

La data de 22 septembrie 2019, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai l-au depistat in trafic pe un barbat din Rodna care conducea un ATV, desi se afla sub influenta alcoolului. In urma testarii cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de aproape  0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat. Totodata, in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca are dreptul de a conduce autovehicule anulat.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 7 politie rurala Sangeorz-Bai sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice  si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

****

 

La data de 22 septembrie a.c., politistii l-au depistat pe un tanar de 20 de ani, din Feldru, care nu detine permis de conducere, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17D, pe raza localitatii Maieru.

 Politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai au intocmit dosar penal si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere

 

 

 

0 comentarii1841 vizualizări23 septembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0