Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 28 Mai 2020 - 10300 vizitatori azi
Barbat accidentat in localitatea Jelna.

La data de 26 septembrie a.c., Politia a fost sesizata despre producerea unui eveniment rutier, pe DJ 173, pe raza localitatii Jelna, soldat cu vatamarea corporala a unei persoane. In fapt, in urma verificarilor efectuate a rezultat faptul ca, un tanar, in varsta de 19 ani, din localitatea Dipsa, aflat la volanul unei autoutilitare, ar fi executat o manevra cu spatele, in fata unui imobil, fara sa se asigure corespunzator, accidentand un barbat de 74 de ani, din Jelna, care in calitate de pieton s-ar fi oprit pe partea carosabila, in spatele autoutilitarei.

          Dupa acrosarea pietonului, tanarul si-a continuat deplasarea, parasind locul producerii evenimentului fara a anunta Politia.

          La aproximativ o ora de la accidentul rutier, barbatul, de 74 de ani, a anuntat evenimentul prin SNUAU 112, solicitand interventia personalului medical pentru a-i acorda ingrijiri mediale.

          Atat tanarul, in varsta de 19 ani, cat si barbatul, de 74 de ani, au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,18 mg/l alcool pur in aerul expirat, in cazul pietonului, respectiv negativ in cazul conductorului autoutilitarei.

           In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii de catre tanar a infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia, urmand a fi stabilite cu exactitate imprejurarile in care a avut loc accidentul rutier.

 

 

              Material lemnos transportat fara documente de provenienta si transport

               La data de 26 septembrie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au depistat in trafic un barbat, de 51 de ani, din Bistrita Bargaului, in timp ce transporta cu o autoutilitara, pe DJ 172/D, pe raza localitatii, 3 m.c. material lemnos, fara documente de provenienta si transport.

              Barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos, a carui valoare este de 625 de lei, a fost confiscat.

 

             ***


             La aceeasi data, politisti din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au depistat pe DJ 170, pe raza localitatii Reteag, trei atelaje hipo care transportau material lemnos, fara aviz de insotire.

            Pe numele celor trei persoane care conduceau atelajele hipo, trei tineri, din Reteag, in varsta de 18 ani, 19 ani, respectiv 27 de ani au fost intocmite procese verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor silvice, fiind dispusa confiscarea a 2,7 mc material lemnos, in valoare de 481,95 lei.

 

 

0 comentarii1680 vizualizări28 septembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0