Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 28 Mai 2020 - 11732 vizitatori azi
VERDE LA EDUCATIE PENTRU CIRCULATIE .

Aproape o suta de copii, cu varste cuprinse intre 4-10 ani, au avut verde la educatie, sub indrumarea politistilor de la Rutiera si Prevenire. Sambata, 28 septembrie 2019, in parcarea unui magazin Lidl din Bistrita, 90 de prescolari si elevi au  fost prezenti la ora de educatie rutiera, sustinuta de politisti.

 Pentru al saptelea an consecutiv, politistii bistriteni au desfasurat activitati educativ-preventive in cadrul campaniei derulate la nivel national, sub sloganul "Verde la educatie pentru circulatie".

 Noutatea evenimentului de anul acesta a constat  in jocul "Surprize sau amenzi?", care i-a ajutat pe cei mici sa asimileze, prin joc si premii, regulile de circulatie explicate de reprezentantii Politiei, oferindu-le tuturor sansa de a deveni pietoni responsabili. Asadar, in cadrul sesiunii informative, cei mici au aflat de la politisti toate informatiile despre cele mai importante reguli de circulatie pentru ei si totodata, cat de important este sa fie atenti la trafic. Cea de-a doua parte, dedicata educatiei prin joc, a venit anul acesta cu o noua componenta practica: jocul "Surprize sau amenzi?". Astfel, dupa ce politistii le-au explicat copiilor regulile de circulatie, le-au adresat intrebari, iar raspunsurile au fost apreciate printr-o pancarta cu "Surpriza" pentru cei care au oferit raspunsurile corecte si cu "Amenda" pentru cei care trebuie sa mai recapituleze regulile.

 

La sfarsitul activitatilor, efortul celor mici a fost rasplatit cu premii si materiale preventive care sa ii ajute sa fie mai usor de observat in trafic si sa retina semnificatia indicatoarelor rutiere.

 

Pentru mai multe informatii , va rugam sa vizitati:

 

www.politiaromana.ro                                                                               

Facebook.com/PolitiaRomana - www.politiaromana.ro  

https://www.instagram.com/politiaromana.ro/

 

 

www.surprize.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

Twitter Lidl Romania

 

0 comentarii1918 vizualizări28 septembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0