Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 10 Iulie 2020 - 17636 vizitatori azi
CULTURI DE CANNABIS DESCOPERITE DE POLITISTI.

In urma a 4 perchezitii domiciliare ale politistilor de la combaterea criminalitatii organizate din Bistrita-Nasaud, au fost descoperite si ridicate aproximativ 130 de kg. de cannabis, sub diverse forme.  Patru persoane au fost retinute pentru 24 de ore, iar in cursul acestei zile vor fi prezentate instantei, cu propunere de arestare preventiva.

 Ieri, 2 octombrie a.c., politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - B.T. Bistrita-Nasaud, au actionat intr-un dosar penal de trafic de droguri de risc.

 Astfel, au fost efectuate 4 perchezitii domiciliare, in trei localitati din judetele Bistrita-Nasaud si Cluj si au fost puse in executare 4 mandate de aducere, pentru persoane banuite de comiterea faptelor.

 Din cercetari a reiesit faptul ca, in cursul anului 2019, patru barbati, cu varste cuprinse intre 30 si 58 de ani, din judetele Cluj si Bistrita-Nasaud, ar fi cultivat cannabis, pe care ulterior l-ar fi comercializat.

 In urma perchezitiilor, au fost descoperite si ridicate 181 de plante de cannabis in diferite stadii de crestere constituite in 5 culturi outdoor, reprezentand aproximativ 84 de kg de masa verde. Totodata, au fost ridicate aproximativ 40 de kg de masa vegetala semiuscata, 1,15 kg de masa vegetala uscata si aproximativ 5 kg de macerat de cannabis.

 De asemenea, politistii au descoperit un laborator indoor pentru cresterea plantelor de cannabis, o instalatie artizanala pentru distilarea maceratului de cannabis si obtinerea uleiului de cannabis si un uscator pentru plante.

 Totodata, politistii au ridicat cutii de fertilizatori, o rasadnita, un aparat de vidat si lipit, folii de vidat si lipit, obiecte purtatoare de urme de substanta vegetala (grindere, foarfece, cantare electronice, cutii din plastic, recipiente din plastic si inox), telefoane mobile, inscrisuri cu valoare probatorie si 15.000 de lei.

 Dupa audieri, cei patru barbati au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorul de caz, urmand a fi prezentati, in cursul acestei zile, Tribunalului Bistrita-Nasaud, cu propunere de arestare preventiva.

 Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din Politia Romana si de sprijinul politistilor din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj, luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Bistrita-Nasaud si politistilor din Dej.

 

+imagini video 

 Video - https://www.youtube.com/watch?v=dDPuzHOunLw

 

0 comentarii2100 vizualizări03 octombrie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0