Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Material lemnos fara documente legale, confiscat de politisti ca urmare a unor perchezitii.

Material lemnos fara documente legale, in valoare de peste 30.000 de lei, confiscat de politisti ca urmare a unor perchezitii. La data de 3 octombrie 2019, in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, politistii Serviciului de Ordine Publica, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud, au pus in aplicare doua mandate de perchezitie.

 Astfel, impreuna cu specialisti din cadrul Garzii Forestiere Cluj si personal silvic din cadrul Ocolului Silvic Cormaia-Anies, politistii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice au pus in aplicare doua mandate de perchezitie, ambele pe raza orasului Sangeorz-Bai, la locuinta unui barbat de 42 de ani, dar si la o instalatie de debitare a materialului lemnos.

 Cu ocazia perchezitiilor efectuate, politistii au descoperit peste 55 mc de material lemnos, in valoare de 30.500 de lei, fara documente legale de provenienta. Intreaga cantitate a fost confiscata, iar cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, in vederea stabilirii provenientei materialului lemnos si a intregii activitati infractionale.

 

 

 

Un barbat cercetat pentru violenta in familie, lipsire de libertate in mod ilegal si amenintare a fost retinut pentru 24 de ore de catre politistii de investigatii criminale. In cursul zilei de astazi, acesta va fi prezentat instantei, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

La data de 3 octombrie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal de violenta in familie, lipsire de libertate in mod ilegal si amenintare, politistii au dispus masura retinerii pentru 24 de ore a unui barbat de 33 de ani, din Runcu Salvei, banuit de comiterea faptelor.

 In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca, in perioada 25-26 septembrie a.c., barbatul ar fi agresata-o atat pe sotia lui, o tanara de 21 de ani, cat si pe mama acestuia, o femeie de 51 de ani, din Bistrita. Totodata, politistii au constatat faptul ca, in aceeasi perioada, barbatul ar fi lipsit-o de libertate in mod ilegal si ar fi ameninta-o cu moartea pe sotia sa.

 Cercetarile continua de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale, urmand ca in cursul acestei zile sa fie prezentat instantei, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

 

 

0 comentarii2863 vizualizări04 octombrie 2019




rss 2.0
rss 2.0