Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 28 Mai 2020 - 11758 vizitatori azi
Tanar arestat preventiv pentru 30 de zile, cercetat pentru vatamare corporala.

La data de 7 octombrie a.c., prin ordonanta procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale impotriva tanarului de 19 ani, din Budacu de Sus, cercetat pentru savarsirea infractiunii vatamare corporala.

 Ulterior, a fost prezentat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Bistrita, cu propunere de arestare preventiva, propunere care a fost admisa, fiind dispusa arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile.

 Cercetarile continua de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale, iar la finalizarea cercetarilor va fi propusa o solutie legala prin unitatea de parchet competenta.

 

 

          Pistol din categoria armelor neletale, supuse regimului autorizarii, ridicat in vederea continuarii cercetarilor de catre politisti.

 La data de 7 octombrie a.c., politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase s-au sesizat din oficiu si efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal de contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si al munitiilor.

 Din cercetarile efectuate pana in prezent a rezultat faptul ca, in cursul lunii septembrie 2019, un barbat de 44 de ani, din Viisoara, ar fi procurat din San Marino un pistol cu aer comprimat, din categoria armelor neletale supuse regimului autorizarii, pe care l-ar fi introdus ilegal pe teritoriul Romaniei. Totodata, barbatul ar fi detinut arma ilegal la locuinta sa, nefiind autorizat sa detina, sa poarte sau sa foloseasca arme.

 Politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au ridicat arma in cauza in vederea continuarii cercetarilor.

 

 

          Update:

 La data de  7 octombrie a.c., fata de barbatul de 42 de ani, din Bistrita, cercetat pentru infractiuni la regimul rutier, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita a dispus luarea masurii preventive a controlului judiciar, pe o perioada de 60 zile, incepand cu data de 08.10.2019.

 Cercetarile continua de catre politistii Biroului Rutier.

 

 

          Dosar penal pentru refuz sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice-protagonist un clujean.

 La data de 7 octombrie a.c., in cadrul activitatilor de monitorizare a traficului rutier, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta au oprit pentru control o autoutilitara care circula pe DJ 151, pe raza localitatii Tagu.

 Conducatorul auto, un barbat de 39 de ani, din Catina, judetul Cluj, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 1,00 mg/l  alcool pur in aerul expirat. Ulterior, a fost transportat la spital, insa a refuzat prelevarea de probe biologice.

 Politistii au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de refuz sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice.

 

 

Actiuni preventive pe raza Posturilor de Politie Cosbuc si Telciu.

 La data de 7 octombrie 2019, politistii din Cosbuc si cei din Telciu, impreuna cu reprezentanti ai R.A.R. Bistrita-Nasaud au organizat si desfasurat actiuni pentru siguranta traficului rutier, pe DN 17 C, pe raza de competenta.

 Cu aceasta ocazie au fost constatate si aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 3335 lei, conform O.U.G. 195/2002, privind regimul rutier si au fost retinute 2 permise de conducere. Totodata, au fost retrase 4 certificate de inmatriculare

 

0 comentarii1960 vizualizări08 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0