Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 25 Mai 2020 - 558 vizitatori azi
Actiuni ale politistilor pentru prevenirea accidentelor si asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica.

Zilnic, politistii din judetul Bistrita-Nasaud desfasoara actiuni care vizeaza cresterea gradului de siguranta in randul cetatenilor, precum si prevenirea accidentelor de circulatie. In urma activitatilor desfasurate ieri au constatat si aplicat peste 110 sanctiuni contraventionale persoanelor care au incalcat normele legale in vigoare. Valoarea acestora este de aproximativ 50.000 de lei si au fost retinute 5 de permise de conducere si retrase 3 certificate de inmatriculare.

 De asemenea, in contextul prevenirii si combaterii delictelor silvice au fost desfasurate actiuni pe valea Bargaului, iar ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 11.000 de lei si a fost confiscat material lemnos in valoare de 3300 de lei. Astfel, pe raza localitatilor Tiha Bargaului si Prundu Bargaului au fost depistati doi conducatori auto care transportau material, desi nu detineau documente legale in acest sens. Si in localitatea Rodna, politistii Sectiei 7 au depistat un tanar de 26 de ani care transporta cu o autoutilitara material lemnos fara documente legale.

 In cadrul actiunilor desfasurate, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta confiscat bunuri in valoare de 750 lei, oferite spre vanzare pe raza comunei Lechinta fara documente de proveninta. Totodata, au aplicat amenzi in valoare totala de 11.725 lei (2 conform OUG 195/2002, 5 conform Legii 12/1990 si 1 la Legea 171/2010) si au retinut 1 permis de conducere.

Politistii din Bistrita-Nasaud actioneaza permanent pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care pot afecta linistea comunitatii. 

 

 

 

          Dosar penal pentru violenta in familie, distrugere si amenintare.

 La data de 9 octombrie 2019, un barbat de 61 ani, din Rusu de Jos a sesizat faptul ca, in urma unor neintelegeri cu fiul sau de 31 de ani, a fost agresat fizic de catre acesta. Totodata, barbatul de 31 de ani l-ar fi amenintat si ar fi spart trei geamuri ale locuintei.

 Barbatul de 61 de ani a primit ingrijiri medicale la fata locului si a refuzat internarea. Ca urmare a celor constatate la fata locului, politistii din Beclean au emis ordin de protectie provizoriu si continua cercetarile in cadrul unui dosar penal deschis pentru violenta in familie, distrugere si amenintare.

 

 

0 comentarii1736 vizualizări10 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0