Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Mai 2020 - 20278 vizitatori azi
Retinut pentru 24 de ore, cercetat pentru furt in scop de folosinta.

La data de 10 octombrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au dispus masura retinerii pentru 24 de ore a unui tanar de 21 de ani, din Dumitrita, cercetat pentru comiterea unui furt in scop de folosinta. Acesta va fi prezentat instantei, cu propunere de luare a unei masuri preventive.

Astfel, din cercetarile efectuate pana in prezent a reiesit faptul ca, la data de 26 septembrie a.c., acesta ar fi sustras un autoturism, parcat in curtea unui imobil din Bistrita, pe care l-ar fi condus si ulterior abandonat pe o strada din municipiu.

Autoturismul a fost inapoiat pagubitului, iar cercetarile continua de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie propusa solutia legala prin unitatea de parchet competenta.

 


          Nimigean retinut pentru 24 de ore, cercetat pentru conducere fara permis si uz de fals.

La data de 10 octombrie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui barbat de 35 de ani, din Floresti, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si uz de fals.

Barbatul a fost depistat la data de 5 octombrie a.c., in timp ce conducea un autoturism, pe raza localitatii Mocod, desi nu detine permis de conducere. Anterior, acesta a mai fost depistat conducand fara permis, iar la solicitarea politistilor, barbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de catre autoritatile din Danemarca, care s-a dovedit a fi fals.

Cercetarile continua de catre politistii Sectiei 6, iar in cursul acestei zile, barbatul va fi prezentat instantei, cu propunere de arestare preventiva.

 

 

 

          Barbat de 35 de ani, retinut de politistii Biroului de Ordine Publica, cercetat pentru lovire sau alte violente.

La data de 10 octombrie a.c., in urma cercetarilor efectuate intr-un dosar penal de lovire sau alte violente, politistii Biroului de Ordine Publica au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui barbat de 35 de ani, din Bistrita, cercetat pentru comiterea faptei.

 Din cercetarile efectuate pana in prezent, a reiesit faptul ca, la data de 6 septembrie a.c.,  in timp ce se afla in apropierea unui bar din Bistrita, in care initial a consumat bauturi alcoolice impreuna cu un alt bistritean in varsta de 58 de ani, la un moment dat, barbatul de 35 de ani l-ar fi lovit cu pumnul pe celalalt. In cadere, barbatul de 58 de ani ar fi suferit mai multe leziuni, motiv pentru care a fost preluat de un echipaj medical si transportat la spital.

 In urma evaluarii medicale, s-a constatat faptul ca barbatul prezenta leziuni traumatice care necesita pentru vindecare 65-70 zile de ingrijiri medicale.

 In cursul acestei zile, barbatul de 35 de ani va fi prezentat instantei, cu propunere de arestare preventiva, iar cercetarile continua pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente.

 

 

          Beat si fara permis, depistat de politisti.

 La data de 10 octombrie 2019, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita l-au depistat in trafic, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Galatii Bistritei, pe un barbat de 36 de ani, din Herina, care nu detine permis de conducere.

 Barbatul a fost condus la sediul Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, unde a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de aproape 1,00 mg/l alcool pur  in aerul expirat.

 Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunilor de conducere a unui vehicul fara permis si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

          Material lemnos in valoare de peste 32.000 de lei, confiscat de politisti.

La data de 10 octombrie a.c., politistii Serviciului de Ordine Publica - Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice, impreuna cu specialisti din cadrul Garzii Forestiere Judetene Bistrita-Nasaud au efectuate controale si verificari de specialitate la doua depozite de material lemnos, pe raza orasului Sangeorz-Bai.

In urma verificarilor si ca urmare a neregulilor constate, politistii au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de 10.000 lei, conform Legii nr. 171/2010. Totodata, au dispus confiscarea cantitatii de 67,97 m.c. material lemnos, in valoare de 32.473 lei, fara documente legale.

 

 

 

 

 

0 comentarii1736 vizualizări12 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0