Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 25 Mai 2020 - 1636 vizitatori azi
Actiuni de informare cu privire la noile prevederi legale referitoare la utilizarea telefonului mobil la volan.

Politistii Serviciului Rutier, impreuna cu cei care au atributii pe aceasta linie au desfasurat actiuni in trafic, in tot judetul, pentru informarea populatiei cu privire la noile prevederi legale referitoare la utilizarea telefonului mobil la volan. Noile modificari vor intra in vigoare sambata, 12 octombrie a.c.

Politistii cu atributii pe linie rutiera din judetul Bistrita-Nasaud i-au informat pe conducatorii auto cu privire la faptul ca, pentru cei care scriu mesaje, transmit live, filmeaza sau vorbesc la telefon in timpul condusului sanctiunile vor fi, incepand de maine, mai dure.

Explicatiile politistilor au fost dublate de flyere cu modificarile adoptate prin Ordonanta nr. 11 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, care au fost inmanate soferilor opriti in trafic.

In perioada urmatoare, politistii rutieri continua actiunile de informare a conducatorilor auto cu privire la modificari legislative, in cadrul carora vor inmana materiale de informare.

Va reamintim faptul ca, spre deosebire de cadrul legal anterior, care viza exclusiv folosirea telefonului mobil, prin noile reglementari a fost interzisa tinerea in mana sau folosirea cu mainile in orice mod atat a telefonului mobil, cat si a oricarui dispozitiv mobil prevazut cu functia de inregistrare ori redare text, foto sau video, de catre conducator, in timpul conducerii vehiculului aflat in miscare.

https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/alege-viata-fara-mobil-cand-conduceti

0 comentarii1848 vizualizări12 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0