Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Politistii va doresc un sfarsit de saptamana in siguranta, fara evenimente nedorite!

Si in acest sfarsit de saptamana politistii vor fi la datorie pentru siguranta dumneavoastra. Cei de la Serviciul Rutier si de la structurile de profil din cadrul politiilor orasenesti si din municipiu vor actiona pentru depistarea in trafic a tuturor celor care incalca regulile de circulatie si pun in pericol siguranta atat a lor, cat si a celorlalti participanti la trafic. Vor fi folosite aparatele radar si etilotest.

Avand in vederea faptul ca in unele zone este semnalata aparitia cetii, recomandam prudenta la volan, asigurarea corespunzatoarea si semnalizarea intentiei de schimbare a directiei, cresterea distantei de siguranta intre vehicule, folosirea luminilor de ceata din dotarea autovehiculelor. Evitati depasirile riscante, care pot deveni extrem de periculoase in conditiile unei vizibilitati mult diminuate.

 

Conducatori auto depistati in trafic cu nereguli

 La data de 17 ianuarie a.c., in cadrul activitatilor preventive, politistii din Bistrita l-au depistat si oprit pentru control pe un barbat de 30 de ani, din Lupeni, judetul Hunedoara, care conducea un autoturism pe raza municipiului.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca acesta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Ca urmare a celor constatate, a fost intocmit un dosar penal in cadrul caruia se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de conducere fara permis, fapta prevazuta la art. 335 din Codul Penal si pedepsita cu inchisoarea.

 

 

 

O problema nu vine niciodata singura!

 La data de 16 ianuarie a.c., in localitatea Sieu a avut loc un accident rutier soldat doar cu avarii. La fata locului, politistii au stabilit faptul ca un barbat de 39 de ani, din Sieu, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii de domiciliu, a intrat in coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar.

 In urma verificarilor, a rezultat faptul ca barbatul de 39 de ani nu avea voie sa circule cu autoturismul respectiv, intrucat avea numerele provizorii expirate din data de 07.09.2019.

 Au fost testati cu aparatul etilotest conducatorii auto, rezultatele fiind negative in ambele cazuri. Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul neinmatriculat, fapta prevazuta la art. 334 din Codul Penal si pedepsita cu inchisoarea.

 

 

          Cautata si gasita in aceeasi zi de politistii din Beclean. 

La data de 16 ianuarie a.c., Politia Orasului Beclean a fost sesizata de catre Centrul Pentru Protectia Copilului  Beclean cu privire la faptul ca o minora de 15 ani, din Dumbravita, care a fost invoita, nu s-a mai intors dupa vacanta de iarna.

 In urma activitatilor de cautare, desfasurate in acest caz de catre politistii din Beclean, Compartimentul Investigatii Criminale, minora a fost depistata pe raza localitatii Manasturel, judetul Cluj. Aceasta a fost gasita la domiciliul unui tanar de 20 de ani, unde a fost plecata din 10 ianuarie 2020 si a fost incredintata reprezentantilor centrului de protectie.

 

 

 

0 comentarii2744 vizualizări19 ianuarie 2020




rss 2.0
rss 2.0