Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
PESTE 17 KG. DE CANNABIS INDISPONIBILIZATE DE POLITISTI.

Politistii de combatere a criminalitatii organizate din Bistrita-Nasaud au prins in flagrant delict un barbat care a introdus in tara peste 17 kg. de canabis. La data de 4 februarie a.c., politistii de combatere a criminalitatii organizate Bistrita-Nasaud, impreuna cu procurori D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Bistrita-Nasaud, au organizat o actiune de prindere in flagrant delict a unor persoane care ar fi introdus in tara droguri de risc.

 Astfel, ieri, pe raza comunei Dumitra, politistii au oprit in trafic un microbuz, care apartine unei firmei de transport international de persoane. In urma controalelor efectuate, in bagajul unui barbat de 45 de ani, din Lesu, au fost descoperite 11 pachete ce contineau o substanta vegetala de culoare verde-oliv. In urma analizelor de laborator, a rezultat ca este vorba de 17,22 kg. de canabis.

 Cinci persoane care se aflau in microbuz au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, pentru audieri. Totodata, politistii au pus in aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bistritean,  de 36 de ani, banuit, de asemenea, de comiterea infractiunii de introducere in tara de droguri de risc.

 In urma audierilor, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T- B. T. Bistrita-Nasaud a dispus masura retinerii pentru 24 de ore a celor doi barbati, de 45 si 36 de ani, cercetati pentru infractiunea de introducere in tara de droguri de risc si complicitate la  introducere in tara de droguri de risc. In cursul zilei de astazi, acestia vor fi prezentati Tribunalului Bistrita-Nasaud, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

 Actiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din Politia Romana, iar in activitati au fost angrenati si luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al Inspectoratului de Politie Bistrita-Nasaud.

 

 

0 comentarii2786 vizualizări05 februarie 2020




rss 2.0
rss 2.0