Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Un barbat din Urmenis a fost calcat de un tractor in timp ce se odihnea pe camp.

In seara zilei de 03 iulie a.c., un barbat in varsta de 38 ani, din Targu Mures, in timp ce conducea un tractor prevazut cu cositoare, pe drumul comunal care face legatura intre localitatea Camp din judetul Bistrita-Nasaud si localitatea Craiesti, din judetul Mures, avand intentia de a intra pe un teren agricol,  a trecut cu cositoarea peste un barbat in varsta de de 71 ani, din Urmenis, care se afla intins in vegetatia aflata pe sensul de deplasare al tractorului, in afara drumului comunal. Barbatul a fost transportat la Spitalul Judetean Mures pentru acordarea de ingrijiri medicale, suferind traumatisme la nivelul picioarelor, dar si mai multe rani la nivelul fetei si al intregului corp.

De asemenea, tractorul nu avea aplicate placute cu numar de inmatriculare sau inregistrare. 

 In urma testarii conducatorului cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Serviciului Rutier Bistrita-Nasaud, fiind intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul neinmatriculat sau neinregistrat. 

 

 

  Update:       Un tanar in varsta de 22 de ani, din Dumitrita, a fost retinut de politisti  pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat si fara a detine permis de conducere

       ** La data de  03 iulie a.c, un tanar in varsta  de 22 de ani, din Dumitrita, a fost depistat de catre politistii din cadrul Sectiei nr. 1 Politie  Rurala Bistrita, in timp ce conducea prin localitatile Dumitrita si Orheiu Bistritei, un autovehicul neinmatriculat si fara a detine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

           In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neinmatriculat si fara permis de conducere, iar tanarul a fost retinut de catre politisti, pentru o perioada de 24 de ore, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

 

      In urma prezentarii tanarului la Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, procurorul de caz a dispus fata de acesta punerea in miscare a actiunii penale si plasarea sub control judiciar, pentru o perioada de 60 de zile.

 

 

 

Aveti grija cum sa asigurati autovehiculele! Autoturism furat din orasul Beclean, dupa ce acesta a fost parcat pe un podet, avand cheia in contact si portierele deblocate

          ** In noaptea de 03 iulie a.c., persoane necunoscute au sustras, de pe un podet aflat pe strada Mihail Kogalniceanu, din oras Beclean, un autoturism apartinand unei femei in varsta de 33 ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a lasat cheia in contact si portierele masinii deblocate.

            In urma cercetarilor efectuate de catre politistii din cadrul Politiei Orasului Beclean, autoturismul a fost depistat abandonat pe raza localitatii Ileanda, din judetul Salaj.

            De asemenea, politistii au stabilit ca autoturismul a fost sustras de catre o femeie in varsta de 39 ani, din Beclean, in cauza fiind intocmit dosar penal pentru furt.

 

 

 

      Consecinta neadaptarii vitezei in curbe: vatamarea participantilor la trafic care circula regulamentar

      ** La data de 03 iulie a.c., un barbat in varsta de de 31 ani, din Rebra, in timp ce conducea un autovehicul pe DN 17D, in localitatea Piatra, pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba la stanga, a pierdut controlul  directiei si a intrat in coliziune cu un alt autovehicul, condus de un barbat in varsta de 38 de ani, din Borsa, care circula regulamentar din sens opus. In urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat  in gardul unui imobil.

           In urma accidentului, a rezultat ranirea usoara a conducatorului  auto  de 38 ani si a celor 3 pasageri din auto care circula regulamentar. Cele patru persoane au fost transportate la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud, iar in urma testarii conducatorilor auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

          Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei Orasului Beclean, in cauza fiind intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

 

 

  Dosar penal pentru o minora in varsta de 17 ani care a condus pe drumurile publice un autovehicul fara a detine permis de conducere

            **  In noaptea de 04 iulie a.c., o minora in varsta de 17 ani, din Sendroaia,  fost depistata in trafic, in localitatea Tarlisua, de catre politistii din cadrul Sectiei nr. 5 Politie Rurala Petru Rares, in timp ce conducea un autoturism, fara a poseda permis de conducere. Aceasta a fost insotita de catre tatal sau, in varsta de 46 ani, care se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului.

           In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.


 

Dumitra: Consecintele nepastrarii distantei regulamentare in mers

      **In dimineata zilei de 03 iulie a.c., un barbat in varsta  de 38 ani, din Telciu,  in timp ce conducea o autoutilitara prevazuta cu semiremorca, pe DN 17C, pe raza localitatii Cepari,  pe fondul  neasigurarii suficiente si a nepastrarii unei distante regulamentare in mers, a efectuat manevra de depasire a unui autovehicul oprit in fata acestuia, moment in care a  intrat in coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus regulamentar  de un barbat in varsta de 35 ani.

 

         In urma impactului autoturismul care circula din sens opus  a fost proiectat in gardul si poarta de acces al unui imobil. In urma accidentului  a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto care circula regulamentar, acesta suferind mai multe escoriatii la nivelul fetei, fara a fi necesara transportarea sa la o unitate spitaliceasca.

        In urma testarii conducatorilor auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.            

       Cercetarile sunt continuate de catre politistii rutieri din cadrul Politiei Orasului  Nasaud, in cauza fiind intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

 

 Update: Tanarul in varsta de 18 ani, din Budacul de Sus, depistat in noaptea de 02 iulie a.c. fara a detine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule si fiind sub influenta alcoolului a fost plasat in arest la domiciliu.

          Tanarul in varsta de 18 ani, din Budacu de Sus, care conducea un autoturism pe drumul judetean 173 din municipiul Bistrita, fara a detine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule si avand o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool in aerul expirat, retinut de catre politistii Biroului Rutier, pe o durata de 24 de ore, a fost prezentat in data de 03.07.2020 Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva. 

           Judecatorul de drepturi si libertati a dispus fata de acesta masura arestului la domiciliu, incepand cu data de 03.07.2020 pana la data de 01.08.2020 inclusiv. 

Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere  si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

         Dosare penale pentru 3 barbati care au condus in acest week-end sub influenta bauturilor alcoolice

         1. ** In noaptea de  05 iulie a.c., un barbat in varsta de 47 ani, din Livezile, a fost depistat in  trafic de catre politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, pe raza localitatii Dipsa,  avand o alcoolemie pe peste 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat.

              Conducatorul auto a fost condus la Spitalul Judetean Bistrita in vederea prelevarii de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

              Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

 

       2. ** In dimineata zilei de 04 iulie a.c., ora 09.45, un tanar in varsta de 20 ani,  din Podirei, fost depistat  in trafic de catre politistii Compatrimentului Rutier din cadrul Politiei Orasului Beclean,  pe DN 17, in orasul Beclean,  avand o alcoolemie pe peste 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat.

           Conducatorul auto a fost condus la Spitalul Orasenesc Beclean in vederea prelevarii de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

           Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui autoturism sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

      3. ** In noaptea de 05 iulie a.c., un tanar in varsta 21 ani, din Oarzina,  a fost depistat  trafic de catre politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares, in timp ce conducea un  autoturism prin localitatea Tirlisua, pe DC 38A, , fara a detine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule si  aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

            Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

           Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

       Dosar penal pentru un barbat in varsta de 60 de ani, care a fost depistat de politisti in timp ce conducea un autovehicul fara a detine permis de conducere

       **In noaptea de 05 iulie a.c., un barbat in varsta de 60 de ani, din Agries, a fost depistat in trafic  de catre politisti, in timp ce conducea  pe DJ 171, in localitatea Tirlisua, un autoturism fara a detine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

           Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

            In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.      

0 comentarii2926 vizualizări05 iulie 2020




rss 2.0
rss 2.0