Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 20 Octombrie 2020 - 22626 vizitatori azi
Retinut pentru 24 de ore, cercetat de politisti pentru infractiuni la regimul rutier.

Ieri, 17 septembrie a.c., politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au dispus masura retinerii pentru 24 de ore a unui barbat de 32 de ani, din Caianu Mic, cercetat pentru comiterea a infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis si punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat. A fost prezentat instantei care a dispus masura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 La data de 16 septembrie a.c., politistii l-au depistat pe barbat pe drumul national 171, in localitatea Caianu Mic, in timp ce conducea un moped neinmatriculat si fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Conducatorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,29 mg/l alcool pur in aerul expirat. S-a intocmit dosar penal privind infractiunile de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat.

 

 

          Nereguli la regimul rutier, dosar penal intocmit de politisti

 La data de 17 septembrie a.c., politistii Sectiei 2 politie Rurala Prundu Bargaului l-au depistat si oprit in trafic pe un barbat de 47 ani, din Tureac, care conducea un autoturism pe raza localitatii de domiciliu.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca placutele de inmatriculare aplicate nu sunt valabile. Totodata, conducatorul auto emana halena alcoolica insa, fiindu-i solicitat, a refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la spital, in vederea recoltarii de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

 Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru clarificarea cauzei sub toate aspectele.

 

 

0 comentarii917 vizualizări18 septembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0