Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Activitati de supraveghere si control al traficului rutier.

La data de 26 aprilie a.c., politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei municipiului Bistrita au efectuat activitati de supraveghere si control al traficului rutier.  Pe strada Valea Ghinzii din municipiu, politistii, folosind semnalele acustice si luminoase ale autospecialei, au solicitat unui autoturism sa opreasca pentru control insa soferul acestuia nu s-a conformat continuandu-si deplasarea.

 Pe Drumul Judetean 172G, in localitatea Livezile, autoturismul urmarit de echipajul rutier a parasit partea carosabila si s-a rasturnat.

 Soferul a fost imediat imobilizat de politisti care ulterior l-au identificat ca fiind un barbat de 46 de ani, din Caila.

 In urma activitatilor intreprinse, politistii au constatat faptul ca soferul autoturismului se afla sub influenta alcoolului, rezultatul indicat de aparatul etilotest fiind de 0.89 mg/L alcool pur in aerul expirat. Totodata, s-a constatat faptul ca acesta are dreptul de a conduce pe drumurile publice anulat.

 In consecinta, politistii au intocmit un dosar penal cu privire la infractiunile de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, fiind totodata dispusa retinerea soferului de 46 de ani, pentru o perioada de 24 de ore. Acesta a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva a Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud, urmand sa fie prezentat magistratilor cu propunere de luare a unei masuri preventive.

0 comentarii343 vizualizări27 aprilie 2022




rss 2.0
rss 2.0