Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 05 Iulie 2022 - 14587
Politistii au pus in aplicare doua mandate de perchezitie domiciliara in cadrul dosarului penal.

La data de 11 mai a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului, sprijiniti de luptatorii din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si specialisti din cadrul Serviciului Criminalistic, au pus in aplicare doua mandate de perchezitie domiciliara in cadrul dosarului penal intocmit cu privire la infractiunile de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat si complicitate la infractiunea de conducere a unui vehicul neinmatriculat.

 Astfel, in Muresenii Bargaului si Susenii Bargaului la adrese folosite de barbatului de 30 de ani suspectat de comiterea infractiunilor, politistii au identificat si ridicat in vederea cercetarilor mai multe bunuri.

 Au fost confiscate o motocicleta de tip motocross neinmatriculata, o geaca moto de culoare neaga, o casca de protectie si o camera video portabila. Bunurile gasite fiind fost folosite de catre barbat la comiterea infractiunilor sus-mentionate.

 In prezent motociclistul se afla sub masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

0 comentarii2058 vizualizări12 mai 2022
rss 2.0
rss 2.0