Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 05 Iulie 2022 - 14587
Actiune desfasurata de politistii de combatere a delictelor silvice.

Politistii Serviciului de Ordine Publica, Compartimentelor pentru Combaterea Delictelor Silvice si a Braconajului Piscicol, desfasoara activitati de prevenire si combatere a delictelor silvice pe raza judetului Bistrita-Nasaud.  Astfel, politistii cu sprijinul lucratorilor silvici din cadrul ocoalelor silvice, au actionat pentru combaterea activitatilor ilicite din domeniile economice specifice exploatarii, prelucrarii si comercializarii materialului lemnos.

 In data de 12 mai a.c., in urma activitatilor desfasurate, 27 de persoane au fost legitimate si verificate, 9 autoturisme au fost controlate, 14 transporturi de material lemnos au fost verificate. Totodata, doua depozite de pe Valea Somesului au fost verificate de catre politisti si silvicultori.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat 9 contraventii in valoare de 10.725 lei, din care cu privire la nerespectarea prevederilor Legii 171/2010 - Rep privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice cat si O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

 Complementar, politistii au dispus confiscarea cantitatii de 14,53 m.c. material lemnos in valoare de 2.134,32 lei.

 

Depistat in flagrant delict sub influenta alcoolului, in urma unei tamponari

 La data de  12 mai a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au intervenit in Stramba, pe Drumul Judetean 172D, la un accident de circulatie.

 Un autoturism ce se deplasa pe directia Ilva Mica inspre Josenii Bargaului, in localitatea Stramba a acrosat un autoturism parcat pe un podet.

 Politistii au identificat soferul, un barbat de 35 de ani, din Romuli. In urma testarii cu aparatul etilotest a acestuia, politistii au constatat faptul ca soferul se afla sub influenta alcoolului, rezultatul indicat fiind de 0.61 mg/L alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost condus la spital in vederea recoltarii de probe biologice pentru stabilirea concentratiei de alcool in sange.

 Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului in cadrul unui dosar cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

 

 

0 comentarii1953 vizualizări13 mai 2022
rss 2.0
rss 2.0