Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Hraneste un vis, o lume fara foame !

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, Filiala Bistrita-Nasaud, Subfiliala Beclean a desfasurat in perioada 22.04.2013 - 28.04.2013 proiectul Banca de Alimente. Proiectul a fost preluat dupa modelul initiativei doamnei Margareta Paslaru, membru de onoare a Crucii Rosii Romane.

Proiect presupune stocarea de alimente neperisabile in depozitele Crucii Rosii Romane prin donatii/sponsorizari si distribuirea acestora catre persoanele vulnerabile.

Sprijiniti de Primaria Orasului Beclean si in colaborare cu magazinele Carrefour Market Bistrita (partener national), West Market, Neira, Pkm Mega Profing, Corex-Unic, Corex-Prima, voluntarii Crucii Rosii Beclean au adunat alimente care pe data de 28.04.2013 au fost distribuite persoanelor vulnerabile, din Orasul Beclean, Comuna Branistea si Satul Agrisul de Jos (comuna Sieu-Odorhei), oferindu-le o mica atentie in pragul Sarbatorilor Pascale.

Voluntarii Crucii Rosii Beclean aduc multumiri persoanelor care au donat cu suflet si din generozitatea lor a adus o bucurie persoanelor vulnerabile !

 

0 comentarii3409 vizualizări29 aprilie 2013




rss 2.0
rss 2.0