Ne cerem scuze. Din cauza unui atac informatic de tip hack-ing din data de 07 oct. 2016, toate contoarele au fost sterse sau resetate, inclusiv la materiale de stiri, pagini si publicitate.
Mediere Marti 25 Octombrie 2016 - 15430 vizitatori azi
A aparut "Atac de Bistrita".

Parte a trustului bucurestean "Atac la persoana" noul ziar bistritean este foarte asteptat de o parte a cititorilor locali, ce gusta atacurile dure la adresa politicienilor, a mai marilor zilei din administatie sau a potentatilor locali. Inaugurarea a avut loc la luxosul restaurant al hotelului Terra si la ea au partucipat politicieni, mai multi de la PSD, oameni de afaceri, multi jurnalisti si oameni de cultura care au produs un spectacol de neuitat.

De mentionat prestanta orchestrei profesioniste a Centrului Cultural Municipal Bistrita condusa de doaman Elvira Botos, cantecele polpulare interpretate de marea solista Cornelia Ardelean Archidean si romantele doamnei Rozalia Fuca.

Noua redactie bistriteana va fi condusa de Liana Muresan si din ea mai fac parte nume cunoscute ca si Rian Farcasiu si Iulia Stupinea, practic intreg colectivul local al Gazetei de Bistrita muntandu-se la Atac de Bistrita.   

1 comentariu72 vizualizări04 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0