Mai intai te ignora, apoi rad de tine, dupa aceea lupta cu tine, dar la sfarsit invingi - Mahatma Gandhi.          -          Acad. prof. univ.ec. Anghel Rugina - Sa ne comportam civilizat, sa ne educam bine copiii, sa ne conservam si sa ne protejam mediul in care traim, sa ne respectam si sa ne ajutam, pe scurt: sa ne traim viata linistiti.
Mediere Vineri 30 Septembrie 2016 - 1972 vizitatori azi
A aparut "Atac de Bistrita".

Parte a trustului bucurestean "Atac la persoana" noul ziar bistritean este foarte asteptat de o parte a cititorilor locali, ce gusta atacurile dure la adresa politicienilor, a mai marilor zilei din administatie sau a potentatilor locali. Inaugurarea a avut loc la luxosul restaurant al hotelului Terra si la ea au partucipat politicieni, mai multi de la PSD, oameni de afaceri, multi jurnalisti si oameni de cultura care au produs un spectacol de neuitat.

De mentionat prestanta orchestrei profesioniste a Centrului Cultural Municipal Bistrita condusa de doaman Elvira Botos, cantecele polpulare interpretate de marea solista Cornelia Ardelean Archidean si romantele doamnei Rozalia Fuca.

Noua redactie bistriteana va fi condusa de Liana Muresan si din ea mai fac parte nume cunoscute ca si Rian Farcasiu si Iulia Stupinea, practic intreg colectivul local al Gazetei de Bistrita muntandu-se la Atac de Bistrita.   

1 comentariu5016 vizualizări04 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0