,,Sa nu-ti fie teama de dusmanul tau; cel mai rau lucru pe care ti-l poate face este sa te ucida. Sa nu te temi nici de prietenul tau; cel mai rau lucru pe care ti-l poate face este sa te tradeze. Teme-te insa de indiferenta. Caci prin tacerea ei, prin consimtamintul ei tacit, te ucide si te tradeaza in acelasi timp. - Nikita Mihalkov.          -          Mai intai te ignora, apoi rad de tine, dupa aceea lupta cu tine, dar la sfarsit invingi - Mahatma Gandhi.          -          Acad. prof. univ.ec. Anghel Rugina - ,,ůsa ne comportam civilizat, sa ne educam bine copiii, sa ne conservam si sa ne protejam mediul in care traim, sa ne respectam si sa ne ajutam, pe scurt: sa ne traim viata linistiti"
Mediere Marti 28 Aprilie 2015 - 2316 vizitatori azi
A aparut "Atac de Bistrita".

Parte a trustului bucurestean "Atac la persoana" noul ziar bistritean este foarte asteptat de o parte a cititorilor locali, ce gusta atacurile dure la adresa politicienilor, a mai marilor zilei din administatie sau a potentatilor locali. Inaugurarea a avut loc la luxosul restaurant al hotelului Terra si la ea au partucipat politicieni, mai multi de la PSD, oameni de afaceri, multi jurnalisti si oameni de cultura care au produs un spectacol de neuitat.

De mentionat prestanta orchestrei profesioniste a Centrului Cultural Municipal Bistrita condusa de doaman Elvira Botos, cantecele polpulare interpretate de marea solista Cornelia Ardelean Archidean si romantele doamnei Rozalia Fuca.

Noua redactie bistriteana va fi condusa de Liana Muresan si din ea mai fac parte nume cunoscute ca si Rian Farcasiu si Iulia Stupinea, practic intreg colectivul local al Gazetei de Bistrita muntandu-se la Atac de Bistrita.   

1 comentariu2456 vizualizări04 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0