Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Miercuri 26 Februarie 2020 - 5040 vizitatori azi
BISTRITANEWS.RO VA UREAZA LA MULTI ANI.(mesaje de anul nou)

Sampanie, artificii, petarde si stelute, asa a inceput noul an la majoritatea bistritenilor. Conform traditiei, exact la ora 12.00 noaptea, bistritenii au ciocnit un pahar de sampanie cu cei dragi, si-au sarutat apropiatii si au iesit in strada.  Astfel, intre blocuri, la principalele intersectii, sau pe Pietonal, bistritenii s-au intalnit pentru a sarbatori impreuna intrarea in noul an 2014. Pe langa manifestarile de bucurie organizate spontan de bistriteni, pe Pietonalul din municipiu s-a organizat de catre primaria Bistrita un concert de anul nou si un foc de artificii .

BISTRITANEWS.RO si CHIUZAN MARIUS VASILE VA UREAZA LA MULTI ANI.

 

.

" Bate-n usa,

   Bate-n geam,

   Mos Craciun cu Noul An,

   Sa deschidem,

   Sa-l primim,

   Si la toti sa le dorim,

   Pace-n suflet,

   Cald in casa,

   Mult noroc,

   Viata frumoasa,

   Sanatate,

   Bunastare,

   Bani multi in buzunare,

   Sa uitam de saracie,

   La Multi Ani cu Bucurie !

 .

         Va doresc pentru anul 2014, multa sanatate, bucurii alaturi de cei dragi, putere de munca si satisfactii pe masura efortului pe care-l depuneti zi de zi.
        "La multi ani!"
Prefect - Ioan Tintean.
.

Organizatia Judeteana PP-DD, doreste tuturor cetatenilor judetului B-N, un an 2014, plin de belsug,fie ca toate visele pe care le faceti in aceste zile magice sa se implineasca,anul Nou sa va aduca fericire si sanatate alaturi de cei dragi..La Multi Anii.

Presedinte - Teo Racila .

  .

Felicitare CDS Floris.

Clubul de dans sportiv "Floris" va ureaza Sarbatori fericite si un An nou cu sanatate si impliniri! Antrenor-coregraf ~Florica Budusan.

.

 

1 comentariu3164 vizualizări01 ianuarie 2014
rss 2.0
rss 2.0