Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Vineri 29 Martie 2024 - 14587
1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei - la Bistrita. (135 de poze)

De Ziua Nationala a Romaniei, Institutia Prefectului B-N, Consiliul Judetean B-N, Primaria Municipiului Bistrita, impreuna cu Garnizoana Bistrita, au organizat, in data de 1 Decembrie 2015, activitati aniversare dedicate Marii Sarbatori.

Manifestarile au debutat la orele 12.30, cu un ceremonial militar-religios, in cadrul caruia s-a depus o coroana de flori la monumentul poetului Andrei Muresanu din Piata Centrala, urmat de parada militara, la care au participa, cu personal si tehnica, unitatile Brigazii 81 Mecanizata «General Grigore Balan», Inspectoratul Judetean de Politie B-N, Inspectoratul Judetean de Jandarmi B-N, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta B-N, Penitenciarul Bistrita, Directia Judeteana de Informatii B-N, Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Bistrita, Politia Locala Bistrita, Serviciul Judetean de Ambulanta B-N, Filiala Judeteana a Crucii Rosii, un detasament de la Cercetasii Romaniei.

        Parada militara, a avut loc pe str. Sincai - str. Dornei, si au participat aproximativ 500 de persoane si peste 50 de mijloace tehnice aflate in dotare.

 

Foto - reportaj de Marius Chiuzan

.

0 comentarii868 vizualizări02 decembrie 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0