Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Joi 20 Iunie 2019 - 1116 vizitatori azi
"Sublimul Feminin".

Misteriosa si unica prin structura ei, amestecand imaginatia, creativitatea si luxul, moda trezeste curiozitatea si interesul tuturor. Mai ales in momentul in care evenimentele de gen se desfasoara in spatii ce ilustraza interferenta dintre lumea artei contemporane si cea a modei feminine! Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud in colaborare cu Tina Olari organizeaza joi, 1 martie 2018, de la orele 19.00, la sediul institutiei din strada Gen. Grigore Balan, nr. 19 prezentarea de moda "Sublimul Feminin". Prin incaperile Sectiei de Arta Contemporana ale Complexului Muzeal Bistrita-Nasaud vor defila modele imbracate de celebrul designer bistritean. Vedeta serii va fi insa rochia care a imbracat cea mai frumoasa femeie din lume, MISS WORLD 2015, si care gratie Tinei Olari va intra in custodia muzeului, putand fi admirata de toti cei interesati.

Dintre creatiile Tinei Olari, care au imbracat castigatoarele concursurilor mondiale de frumusete, amintim: Miss Top Model Of The World 2010, Miss World 2015, Miss Global China 2016, Miss Grand International 2016, Miss Barcelona, Miss Spain, Miss Romania si Miss Supranational 2017.

Designerul bistritean, recunoscut la nivel mondial si prezent pe scenele modei din Dubai, Milano, Barcelona si Madrid va fi prezent alaturi de noi pentru a celebra impreuna frumosul, eleganta si femeia insasi!

Seara va fi intregita de o serie de surprize oferite de colaboratorii Complexului Muzeal Bistrita-Nasaud: Crama Jelna cu productia anului 2017 si Yves Rocher Romania reprezentat prin Laura Somesan si Doru Marian Somesan, sales manageri la compania mentionata.

Accesul la eveniment se face pe baza de invitatie.

 

Manager,

Alexandru Gavrilas.

0 comentarii3185 vizualizări23 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0