Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Miercuri 26 Iunie 2019 - 1254 vizitatori azi
Dan Puric, la Bistrita.

Marti, 15 mai 2018, in cea de-a doua zi a Seminarului de Medicina si Teologie de la Bistrita, ajuns la a XVII-a editie si organizat in saloanele Hotelului Metropolis din municipiu, programul va incepe cu un Te Deum oficiat de un sobor de preoti, in frunte cu IPS Arhiepiscop si Mitropolit Andrei Andreicut, care va rosti si un cuvant de invatatura.

In continuare, participantii vor putea asista la o serie de conferinte, moderate de IPS Andrei Andreicut, Ioan Chirila, Stefan Florian, Mircea Gelu Buta si Pavel Chirila sub genericul Tehno-stiintele si provocarile lumii contemporane. Vor sustine comunicari: Ioan Chirila (UBB Cluj-Napoca) - Antropologie, inginerii genetice si etica in cercetare, Stefan Florian (UMF "Iuliu Hatieganu", Cluj-Napoca) - Medicina si religie, Vasile Astarastoae (UMF "Gr.T. Popa", Iasi) - Epoca biotehnologiilor, intre optimism si reticenta, Vasile Mihoc (Universitatea "Lucian Blaga" Sibiu) - Stiinta marturisitoare. De la cuvintele Sfintei Scripturi, la experienta vie a Bisericii, Valentin Vesa (UBB Cluj-Napoca) - Omul poetic si tehnologia, Pavel Chirila, Ada Calciu (Fundatia "Sf. Irina", Bucuresti) - Revenire din moartea cerebrala, Ierom. Grigore Sandu (Bucuresti) - Eseu de bioetica biblica referitoare la OMG.

Incepand cu ora 12.00, maestrul Dan Puric va sustine conferinta "Stiinta marturisitoare".

 

Organizatorii.

 

 

0 comentarii2961 vizualizări15 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0