Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Anunturi-Publicitate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Salariu de 50-80 euro pe zi. INGRIJITOARE PERSOANE VARSTNICE IN AUSTRIA !

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca si vreti sa aveti parte de siguranta, de seriozitate si de un salariu satisfacator (stim ca circula pe internet numeroase anunturi false, va veti convinge ca nu e cazul) echipa noastra va sta la dispozitie si va sprijina, oferindu-va posibilitatea sa lucrati ca si asistenta ingrijitoare in Austria, intr-un cadru legal si motivant.

Avem numeroase cazuri noi in fiecare saptamana, in diferite zone din Austria care asteapta sa fie preluate cat mai curand.  Salariul variaza in functie de situatie sau de dificultate … 50/80 euro pe zi.

Cerinte: limba germana (nivel conversational), usoare aptitudini culinare si abilitati elementare de ingrijire, comunicare (suntem siguri ca va descurcati daca ati mai stat alaturi de o persoana mai in varsta din familia dumneavoastra si ati mai ajutat-o din cand in cand, in viata de zi cu zi).

 

Pentru a afla mai multe informatii, sunati la nr de tel:   0043 664 2311081.

0 comentarii469 vizualizări27 septembrie 2016




rss 2.0
rss 2.0