Anunturi-Publicitate Sambata 23 Iunie 2018 - 15690 vizitatori azi
Clinica Sanovil Bistrita - intotdeauna Cineva te va ajuta.

Clinica Sanovil Bistrita a fost infiintata in anul 2007 si a avut un profil de obstetrica ginecologie. In anul 2010, in urma unui proces de extindere clinica si-a marit capacitatea si si-a diversificat gama de servicii medicale pe care le poate oferi.

Acum clinica dispune de un numar de 42 saloane, echipate la cele mai moderne standarde medicale si de confort, totalizand un numar de 62 paturi pentru adulti si 20 de paturi pentru nou nascuti. Saloanele sunt dotate cu doua paturi si dispun de confort deosebit. Sunt prevazute cu baie proprie, televizor, telefon, casti pentru urmarirea emisiunilor TV fara a deranja colegul de camera, oxigen la fiecare pat, buton semnalizare asistente. Clinica dispune si de saloane de lux, cu un singur pat si cu un ambient special.

Nou nascutii sunt primiti in saloane speciale, unde sunt adusi imediat dupa nastere si unde li se fac ingrijirile zilnice (baita, toaleta). Aceste saloane sunt prevazute cu vitrine mari care permit apartinatorilor sa-i vada si sa-i urmareasca imediat dupa nastere, fara a intra in contact cu ei. Tot prin acest sistem mamicile pot asista la ingrijirea noului nascut, pentru a invata cum sa se ocupe de el dupa ce va fi externata.

Pentru cazurile de nou nascuti cu probleme grave, exista un salon de terapie intensiva nou nascuti, unde copilul este asistat si tratat pana la insanatosire sau pana la realizarea transferului intr-o clinica universitara.

Uzual, copii nou nascuti stau in salon cu mamica lor, in paturi speciale. Clinica Sanovil promoveaza, ajuta si stimuleaza alaptatul la san precoce si de lunga durata.

Copiii nou nascuti sunt consultati de medicul pediatru la nastere si pe tot parcursul internarii. De asemenea sunt consultati cu ocazia vaccinarii, care se organizeaza de cateva ori pe luna, apoi sunt urmariti in dezvoltare in continuare la clinica noastra in cabinetul de pediatrie care este echipat la standard inalte.

Blocul de nastere este compus din 2 sali de nastere bine echipate, cu mese de nastere speciale si cu mese de reanimare a noului nascut. Exista posibilitati tehnice deosebite pentru asistenta la nastere naturala cu anestezie peridurala, pe care noi o promovam si in care avem mare experienta.

Salile de nastere sunt situate in blocul operator, astfel incat la sesizarea unor complicatii in evolutia nasterii, se poate face operatie cezariana in cateva minute.

Fiecare nastere este asistata de o echipa formata din doi medici obstetricieni, medic anestezist, medic pediatru si bineinteles personal mediu si auxiliar, astfel incat viitoarea mamica si bebelusul sa fie in siguranta.

Blocul operator este compus din trei sali de operatie dotate la nivel European, in care se pot face toate tipurile de operatii clasice de ginecologie, ghirurgie generala si chirurgie plastica, precum si operatii laparoscopice in sfera genitala (chist, sarcina extrauterina, sterilitate), sau operatii laparoscopice de chirurgie generala (colecistectomii).

Sectia de terapie intensiva este organizata in 2 saloane si totalizeaza 7 paturi ATI, paturi speciale, fiecare dintre ele fiind prevazut cu aparatura pentru monitorizarea functiilor vitale, existand de asemenea o statie de monitorizare central care permite o examinare perfecta a pacientilor internati.

Laboratorul clinicii: este foarte modern si are posibilitatea sa faca orice fel de analiza la orice ora, atat pentru pacientii internati, cat si pentru pacientii care vin cu bilet de trimitere de la medicii de familie sau specialisti.

Clinica Sanovil este in contract cu CAS BN din anul 2008.

Clinica noastra este o unitate sanitara private care are o frumoasa istorie astfel ca pana la sfarsitul anului 2010 am inregistrat:

Internari: 3875

Nasteri: 1598

Interventii chirurgicale: 1302

La Clinica Sanovil Bistrita se practica cele mai mici preturi din tara in conditiile in care avem confort si siguranta deosebite.

Echipa de specialisti care lucreaza in clinica noastra este o echipa tanara, dar cu foarte multa experienta.

Coordonatorul clinicii, Dr. Muresan Gavrilas - medic primar obstetrica-ginecologie, are o vasta experienta care poate fi sintetizata foarte scurt in peste 8000 de nasteri asistate si peste 3500 de operatii efectuate.

http://www.sanovil.ro/

3 commentarii13923 vizualizări15 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0