Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Va urma razboiului pe care regimul Obama este gata sa-l declare Rusiei.

Un raport alarmant pregatit de Directia Generala de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse (GRU) care a circulat astazi la Kremlin arata ca reuniunea de urgenta care a avut loc sambata dimineata la Moscova intre presedintele Putin si presedintele francez François Hollande a fost determinata de descoperirea Directiei Generale pentru Securitate Externa a Frantei (DGSE) a unei "La terreur spectaculaire" planificata de catre regimul Obama. Redam in continuare indicii din acest raport, care ne-a atras atentia prin rigurozitatea documentarii.

Conform acestui raport, in dimineata zilei de sambata 6 decembrie, presedintele Hollande se intorcea din vizita oficiala de stat in Kazahstan, atunci cand avionul sau a solicitat de urgenta o deviere a traiectoriei de zbor catre Aeroportul International Vnukovo (Moscova), liderul francez "solicitand" sa fie intampinat de presedintele Putin dupa ce va ateriza.

Raportul continua: dupa aterizare, Presedintele Hollande a fost escortat impreuna cu aparatul sau de securitate catre Terminalul 2 Guvernamental, in "camera de siguranta" care asigura protectia impotriva supravegherii electronice.

Dupa "sosirea grabnica" a lui Putin si intalnirea sa cu omologul francez, analistii raportului GRU spun ca Presedintele Hollande, "vizibil marcat", a detaliat modul in care regimul Obama pune la cale organizarea unui steag-fals de proportii, un masiv atac terorist in care vina ar fi atribuita Rusiei, conform informatiilor oferite de DGSE.

In continuare, Presedintele Hollande a prezentat ingrijorarea ca Rusia ar fi obligata sa raspunda SUA dar si-a exprimat si temerea ca Franta ar putea fi afectata intr-un mod catastrofal de un astfel de conflict, drept urmare intalnirea sa cu Putin avand scopul de a se asigura ca nu s-ar intampla asa ceva.

Desi acest raport nu prezinta raspunsul si asigurarile presedintelui Putin, este de semnalat faptul ca el a cerut desfasurarea imediata a sistemelor S-400 "Triumf", a rachetelor sol-aer Pantir-S1 precum si a statiei radar Kasta din centrul Moscovei, in aceasta dimineata.

La fel de alarmant, mai precizeaza acest raport, este faptul ca avertizarea presedintelui Hollande a venit la o zi dupa ce Congresul SUA a adoptat ceea ce este, in esenta, o declaratie de razboi impotriva Federatiei Ruse.

Aceasta declaratie de razboi impotriva Federatiei Ruse a regimului Obama, cunoscuta sub numele de "Rezolutia Camerei nr. 758" (si confirmata de GRU), a fost adoptata cu o majoritate covarsitoare, la 5 decembrie, fara cunostinta si/sau consimtamantul populatiei din America. Acest fapt socant este descris de catre Profesorul de Economie de la Universitatea din Ottawa, Michel Chossudovsky, care a declarat: "Acest vot istoric care ar putea afecta vietile a sute de milioane de oameni din intreaga lume nu a primit practic nicio atentie din partea mass-media. Predomina o tacere totala a mass-media."

Raportul GRU mai arata ca fostul Congressman Ron Paul critica aceasta declaratie de razboi: "Ieri, Congresul a adoptat ceea ce eu consider a fi unul dintre cele mai grave acte legislative adoptate vreodata. Rezolutia H. Res. 758 care "condamna ferm actiunile Federatiei Ruse, sub presedintele Vladimir Putin, care desfasoara o politica de agresiune impotriva tarilor vecine vizand dominatia politica si economica." De fapt, este un proiect de lege pe 16 de pagini de propaganda de razboi care i-ar fi facut chiar si pe neoconservatori sa roseasca, daca acestia ar fi fost in stare de asa ceva. De aceea, eu cred ca sunt foarte aproape de a obtine ceea ce-si doresc, de data aceasta cu o miza mult mai mare: sa provoace un razboi cu Rusia, razboi care ar putea duce la o distrugere totala."

In ceea ce priveste motivul pentru care regimul Obama intentioneaza sa atace Federatia Rusa, acest aspect a fost prezentat astazi de adjunctul Ministrului de Externe din Rusia, Serghei Riabkov: "Secretul este ca scopul sanctiunilor este acela de a crea conditiile sociale si economice pentru a avea loc o schimbare de putere in Rusia". Acesta a avertizat in continuare: "Nu va fi nici usor si nici rapid".

 GRU avertizeaza: modul in care regimul Obama se pregateste pentru acest razboi poate fi vazut in actiunile sale de desfasurari masive de arme si trupe in Uniunea Europeana despre care chiar expertii NATO au precizat ca se intensifica: "Am impulsionat deja prezenta noastra in zona estica a teritoriului Aliantei. Avem de cinci ori mai multe avioane in aer. Fortele noastre incep un exercitiu la fiecare doua zile. Am crescut si numarul de nave prezente in Marea Baltica si Marea Neagra."

Desi marea majoritate a americanilor nu are nicio idee despre catastrofa care va urma razboiului pe care regimul Obama este gata sa-l declare Rusiei, nu acelasi lucru se poate spune despre cei peste 120 de militari de rang inalt, figuri politice si diplomatice din intreaga lume care au avertizat saptamana trecuta la Conferinta de la Viena asupra efectelor de cosmar, la nivelul intregii omeniri, ale unui razboi nuclear pe cale de declansare.

In urma unui razboi nuclear, soarta americanilor de conditie medie va fi sumbra... asta nu este insa valabil si pentru elite. Conform unui raport detaliat prezentat in aceasta saptamana, se prezinta dovezile existentei masivelor buncare subterane pentru protectia elitelor.

 

Sursa:

Sorcha Faal (decembrie 2014).

.


Material primit la redactie.

0 comentarii11767 vizualizări16 decembrie 2014




rss 2.0
rss 2.0