Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Diaspora Duminica 19 Ianuarie 2020 - 7380 vizitatori azi
Ce minunat e sa vad romanii care au iesit din tara, sa triumfe si sa ne faca mandri ei si de Romania noastra... (28 de poze)

Cum e cazul bunei noastre colaboratoare si prietene, designerul Tina Olari. Dupa prezentarile de saptamana trecuta de la Castelul Jalpi Barcelona,  Tina e din nou invitata sa prezinte superbele sale creatii, in seara de joi,  19 martie, intr-o prezentare in colaborare cu designerul de blanuri de lux Nicolas Prieto Barcelona. Tina descrie fascinanta experienta cu multa incantare...

 

"Sa vad creatiile mele alaturi de blanuri de lux de atat de valoroase,  eleganta cu care s-au completat reciproc creatiile noastre, nota de lux care am primit-o din partea evenimentului, face ca momentele traite joi sa ramana profund marcate in experienta mea personal-profesionala.

Ma simt privilegiata, ca un designer de haine de blana de lux de aici din Barcelona, valoreaza munca mea, creatiile mele si ca Nicolas m-a ales pe mine,  din larga lista de designeri, sa fiu colaboratoarea lui in evenimentul lansat de Casa Prieto, si sa fiu declarata colaboratoare oficiala pentru proiectele de gen care vor urma.

Sunt recunoscatoare pentru increderea acordata, flatata pentru felicitarile primite din partea invitatilor exclusivi ai evenimentului, si multumita sa primesc un titlu de colaborare cu o casa atat de luxoasa.

Pentru mine e o treapta in plus urcata in lumea modei aici."

 

 Multumim Tina Olari, ne bucuram nespus de realizarile tale, si asteptam vesti de la tine dupa prezentarea colectiei pentru copii din 4 aprilie de care ne vorbeai. 

 www.tinaolari.com

 https://m.facebook.com/tinastyle.altacostura

 

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii15057 vizualizări21 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0