Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Diaspora Duminica 19 Ianuarie 2020 - 8106 vizitatori azi
Miss World Spain 2015, imbracata de designerul roman Tina Olari. (30 de poze)

Cea mai frumoasa femeie din Spania, Mireia Lalaguna Miss World Spain 2015, imbracata de designerul roman Tina Olari. Am mai vorbit de Tina Olari, dar acum, mandria noastra ca romani creste, vazand succesul designerului. Tina Olari, isi desfasoara munca de creatie in atelierul showroom din Barcelona. A fost aleasa in acest an designer oficial pentru Miss World Spain Barcelona si membru al delegatiei. Creatiile sale au fost mult apreciate si la concursul din iunie din Barcelona, unde a asigurat 22 vestimentatii de lux la scena, unde a fost si presedinta juriului.

De atunci, a pregatit si preparat cele 4 concurente din partea Catalunyei pentru gala finala de Miss World Spain din 24-25 octombrie: Mireia Lalaguna - Miss World Barcelona, Elisabeth Borne - Miss World Spain Tarragona,  Ruth Legido - Miss World Spain Girona, si Yohenis Flores - Miss World Spain Lerida.

Impreuna cu delegatia cataluniei formata din 10 persoane si condusa de directorul Jose Antonio Giovinco, delegatie a carui membri a avut un aport fiecare in parte la pregatirea celor 4, timp de 6 luni de zile, au fost prezenti in Estepona - Malaga, pentru a sustine concurentele si pentru a culege fructele muncii lor atat de intense. Tina mai spune ca delegatia de Catalunya, a fost cea mai puternica, evidentiata, pregatita si eleganta.

 In cele doua seri de gala, Tina a asigurat atat tinutele concurentelor, cat si ale delegatiei. In prima seara,  de gala de caritate de sambata, Tina Olari a donat o rochie unicat, in valoare de 700 euro, pentru cauza galei.

 In a doua seara, la gala finala, creatiile Tinei au fost cele mai apreciate la scena si impreuna cu delegatia, a venit acasa cu doua premii. Premiul de talent a fost acordat frumosei Elisabeth Borne, o artista cu o voce exceptionala si bineanteles, marele premiu - Coroana.

 Succes pentru Mireia Lalaguna la concursul Miss World din Sanya - China  din decembrie a.c. si speram sa putem spune si ca cea mai frumoasa femeie din lume, a fost imbracata de un designer roman.

 Felicitari Tina Olari si multumim ca valorile Bistritei si ale Romaniei se aud din ce in ce mai mult in lume.  

 

 Marius Chiuzan.

0 comentarii15533 vizualizări29 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0