Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patriotism Marti 05 Iulie 2022 - 14587
Adunarea generala anuala a membrilor filialei judetene Bistrita Nasaud "General Grigore Balan".

Joi, 08 aprilie, anul curent a avut loc Adunarea generala anuala a membrilor filialei judetene a Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere "General Grigore Balan". Ordinea de zi a acestei adunari a cuprins 1.Prezentarea activitatilor pe perioada aprilie 2020 - aprilie 2021. Raport prezentat de colonelul in rezerva Nicolae Pop. 2.Raportul financiar contabil. Raportor colonel in rezerva Daniel Brici. 3.Raportul comisiei de cenzori. Raportor Colonel in retragere Ioan Cordovan.4.Alegerea noilor organe de conducere: presedintele filialei judetene, Comitetul de conducere al filialei judetene; Biroul permanent.

          La adunare au participat: comandantul Brigazii 81 Mecanizata, domnul colonel Cornel Traian Scurtu, si comandantul Centrului Militar Judetean Bistrita Nasaud, colonel Cristian Blaiu.

          Intrucat adunarea s-a desfasurat in conditiile existentei restrictiilor generate de pandemia actuala, COVID 19, s-a stabilit sa participe numai 42 de membrii ai filialei judetene, reprezentand un participant la patru membri. Pentru realizarea cvorumului necesar

s-au prezentat materialele altor 20 de membrii ai filialei, care si-au exprimat acordul prin semnatura pe baza de tabel, cu toate materialele si proiectele de hotarari ale adunarii. Sala a fost pregatita de personalul Cercului Militar, respectand departarea fizica a tuturor participantilor. Sigur ca da, toti am purtat  masca.

          Colonelul in rezerva Nicolae Pop, a prezentat raportul anual (aprilie 2020 - aprilie  2021) privind activitatile ce s-au desfasurat in conformitate cu Statul Asociatiei. Apoi au prezentat rapoartele colonel in rezerva Daniel Brici si colonel in retragere Ioan Cordovan.

          Intrucat nu au fost intrebari si discutii s-au supus la vot rapoartele prezentate care au fost aprobate in unanimitate.

          S-a trecut la punctul 4 al Ordinii de zi, respectiv alegerea noilor organe de conducere ale filialei judetene Bistrita Nasaud "General Grigore Balan" ale Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere, respectiv alegerea noului Comitet de conducere, format din 31 de membrii si a Biroului Permanent format din 15 membrii, in conformitate cu Normele stabilite prin Statutul Asociatiei. 

          Prima propunere facuta de colonelul in rezerva Nicolae Pop a fost pentru presedintele Filialei judetene si anume colonelul in rezerva Ioan Gaftone, unul dintre cele mai apreciate cadre militare, atat cat a fost in activitate cat si in cadrul membrilor Asociatiei noastre. Supusa la vot propunerea a fost aprobata cu unanimitate de voturi. Colonelul in retragere Nicolae Pop a prezentat propunerile pentru membrii Comitetului director. Cei 31 de membrii au fost aprobati cu unanimitate de voturi. In calitate de prim vicepresedinte a fost propus si aprobat colonel in rezerva Vasile Chioran, ca vicepresedinti au fost propusi si alesi urmatorii: general de brigada Iacob Dragos, colonel in rezerva Tudorel Dragonici si colonel in rezerva Nicolae Pop.   Membrii Comitetului si-au ales Biroul Permanent format din 17 membrii.

          Este de remarcat faptul ca adunarea a fost statutara respectandu-e in totalitate cerintele restrictionarilor legale, iar membrii asociatiei care nu au putu participa la lucrarile adunarii si-au exprimat online acordul la toate hotararile adoptate precum si la materialele adoptate.

          In cuvantul sau, noul presedinte al filialei judetene Bistrita Nasaud "General Grigore Balan" domnul colonel in rezerva Ioan Gaftone a precizat drumul pe care il vom urma in vederea cresterii numarului membrilor, realizarea unitatii de actiune a tuturor cadrelor militare in rezerva si retragere, conlucrarea cu alte asociatii ale cadrelor militare din Ministerul de Interne, Ministerul de Justitie, Serviciul Roman de Informatii, dar si cu alte asociatii care au scopuri comune cu noi.   

          Purtatorul de cuvant al filialei judetene a fost numit colonelul in retragere Dorin Filip. Pentru popularizarea activitatilor membrilor filialei judetene pe siteul acesteia a fost numit colonelul in rezerva Ioan Paduraru.

          Datele de identificare ale purtatorului de cuvant sunt: Dorin Filip, telefon 0747952583, adresa de e-mail - filip.dorin601@gmail.com

0 comentarii3682 vizualizări10 aprilie 2021
rss 2.0
rss 2.0