Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Stiinta-tehnica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
SESIUNE DE COMUNICARI STIINTIFICE a Sectiei de Stiintele Naturii.

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, in parteneriat cu S.C. ICPE Bistrita S.A., Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca - Laboratorul de Paleotheriologie, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Geografie, Extensia Universitara Bistrita si Asociatia Cluster Eco-inovativ pentru un Mediu Sustenabil - CLEMS, organizeaza in perioada 16-17 noiembrie 2018, in incinta Muzeului Bistrita, incepand cu ora 10, editia cu numarul XXIV a SESIUNII ANUALE DE COMUNICARI STIINTIFICE  a Sectiei de Stiintele Naturii.  

Aceasta manifestare stiintifica de traditie a muzeului bistritean, structurata pe doua sectiuni si anume Geologie-Geografie si Biologie, va reuni cercetatori, muzeografi, cadre didactice preuniversitare si universitare, doctori, doctoranzi, studenti, din institutii de profil din Bistrita si din tara: Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, S.C. ICPE Bistrita S.A., Colegiul Tehnic Infoel Bistrita, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Institutul de Cercetari Biologice Cluj-Napoca, Administratia Parcului National Muntii Rodnei, Agentia de Protectie a Mediului Bistrita-Nasaud, Centrul Regional de Sanatate Publica Cluj-Napoca, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, Cluj-Napoca, Colegiul Tehnic Turda, Muzeul Judetean de Mineralogie "Victor Gorduza" Baia-Mare, Asociatia Nationala a Cercetatorilor Stiintifici din Muzee, BIOFLUX  Cluj-Napoca, Laboratorul Clinic de Analize Medicale, Spitalul Judetean de Urgenta Sibiu, Laborator PlantExtrakt, Radaia, Cluj, Sistemul de Gospodarire a Apelor Bistrita-Nasaud, Asociatia pentru Protectia Pasarilor si a Naturii "Grupul Milvus", Asociatia Harta Verde Romania.

Lucrarile sustinute, redactate in limbi de circulatie internationala (engleza, franceza, germana), vor fi publicate in anuarul muzeului "Studii si cercetari, Seriile Geology-Geography si Biology", volumul 24.

          De la ora 1030 va avea loc lansarea cartii cu titlul "CONCRETIUNI GREZOASE DIN ROMANIA: DE LA STIINTA LA EXUBERANTA FORMEI", apartinand autorilor Dr. Ioan Chintauan, Dr. Marius Horga, Dr. Vlad Codrea.

Va asteptam cu drag!

 

          Manager,

   Alexandru Gavrilas

0 comentarii1232 vizualizări17 noiembrie 2018




rss 2.0
rss 2.0