Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Stiinta-tehnica Vineri 02 Decembrie 2022 - 14587
Aparatul EDO de produs ozon - a inginerului bistritean Ioan Borodi, a aparut si in varianta pentru masini.

Aparatul minune EDO a inginerului bistritean Ioan Borodi a aparut si in varianta pentru masini. Cu alimentare de 12 V aparatul de produs ozon (O3) si-a dovedit eficienta la bolnavi suferind de afectiuni pulmonare, viroze, bronsite, astm, pneumonii si chiar Covid. Desi pe piata romaneasca au mai aparut replici a acestei inventii bistritene, originalul EDO e recomandat tot mai des de cei care au trecut prin boala Covid sau de cei care au vrut sa isi dezinfecteze spatiile.

Cercetatorul bistritean Ioan Borodi a descoperit in urma cu mai multi ani  efectele ozonului ( O3 ) asupra microorganismelor, cu posibilitati de dezinfectare si curatare a apei si aerului. Inventia brevetata de Ioan Borodi a fost extinsa. Metoda este folosita in Romania dar mai ales in strainatate, pentru purificarea apei si transformarea ei in apa de baut, in uzine gigantice din mai toate tarile dezvoltate.

Cu toate acestea, nimeni nu s-a gandit sa faca un aparat pentru uz sanitar sau casnic.  Evident ca ideea i-a venit tot inginerului Borodi care a si patentat aparatul Edo 1.  

Acesta omoara toti virusii, inclusiv Covid 19, bacteriile, mucegaiul, agenti patogeni diversi, fungi, ciuperci si toate fiintele vii microscopice, microorganismele intalnite in casele oamenilor sau in spitale, inclusiv acarienii.

 

Vezi si:

Cercetatorul bistritean - ing. Ioan Borodi a gasit solutia de distrugere a Coronavirusului.

http://bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=39&article=26164

0 comentarii1652 vizualizări25 martie 2021
rss 2.0
rss 2.0