Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 29 Martie 2024 - 14587
11 inotatori de la CS TIBI au participat la Cupa Digi 2013.

In perioada 14-15 septembrie 2013, 11 inotatori de la Clubul Sportiv Tibi au participat la editia a III-a concursului international de inot "CUPA DIGI",  desfasurat la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Competitie a avut doua reuniuni, calificari si finale.

Lotul clubului a fost:  Cartis Horia, Farkas Cristopher, Muresan Denis, Popescu Robert, Ropan Stefan, Bora Carla, Busuioc Andreea, Dragan Daria, Gherman Sorana, Moldovan Catalina si Tira Daria.

Sportivii clubului s-au calificat in 13 finale si au obtinut o medalie de bronz.

S-au calificat in finale: Bora Carla si Ropan Stefan in cate 4 finale,Gherman Sorana in 3 finale si Cartis Horia si Moldovan Catalina in cate 1 finala. Medalia de bronz  a fost obtinuta de Ropan Stefan in proba de 50 m fluture.

Presedintele clubului Horgos Tiberiu a declarat"Avand in vedere ca suntem la inceputul unui nou sezon competitional in inot, suntem multumiti de progresul inregistrat de sportivii clubului, de imbunatatirea in majoritatea cazurilor a recordurilor personale. Deoarece suntem de partea competitiei trebuie sa evidentiem pe unii dintre ei: Cartis Horia pentru locul 5 la 50 m bras, Bora Carla pentru locul 4 la 50 m liber, locurile 5 la 50 m bras, la 50 m spate, 50 m fluture, Moldovan Catalina pentru evolutia spectaculoasa a recordului personal la 50 m bras si Ropan Stefan si Gherman Sorana pentru timpii obtinuti la unele probe (mentionam puternica concurenta la categoria lor de varsta - prezenti majoritatea celor clasati pe primele 10-12 locuri in topul national.)

Ca de obicei pe site-ul clubului www.inot-bistrita.ro gasiti informatii despre competitie: galerie foto, galerie video, liste de start si listele cu rezultatele finale."

In afara probelor individuale in programul concursului a fost cuprinsa si  proba "stafeta oraselor" la 4x50 m liber fete si 4x50 m liber baieti. Stafetele orasului Bistrita au fost alcatuite din inotatori de la de la CS Tibi si de la CS Schreiner.

 

0 comentarii3318 vizualizări18 septembrie 2013




rss 2.0
rss 2.0