Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Miercuri 21 Februarie 2024 - 14587
Clubul Sportiv Tibi a castigat 6 medalii si o cupa la concursul international din Ungaria.

Clubul Sportiv Tibi a participat cu un lot restrans de inotatori (Muresan Denis, Popescu Robert, Ropan Stefan, Balazs Iulia, Bora Carla, Busuioc Andreea, Dragan Daria si Moldovan Catalina) la "HÓD CUP International Swim Meeting", un puternic concurs de inot desfasurat in orasul Hódmez?vásárhely din Ungaria, in 23-24 noiembrie 2013. In complexul unde s-a desfasurat competitia va avea loc in 2015 campionatul european de juniori.

Ropan Stefan a castigat 4 medalii (argint la 50 m bras si bronz la 50 m spate, 200 m bras, 50 m liber), iar Bora Carla 2 (aur la 100 m fluture si bronz la 50 m spate). Pe baza punctelor acumulate (punctaj LEN) Ropan Stefan a primit Cupa HÓD pentru cel mai bun sportiv la categoria sa de varsta.

Presedintele si antrenorul clubului Tiberiu Horgos a declarat: "Felicit toti sportivii nostri care au participat la acest concurs. Suntem bucurosi si mandri de rezultate, mai ales daca avem in vedere ca in Ungaria inotatorii au conditii de pregatire net superioare fata de cele din tara noastra si faptul ca sunt foarte bine situati in natatia mondiala. Consider foarte utile in pregatirea noastra participarea la astfel de concursuri, in acest sens incepand cu anul 2014 vom participa la mai multe concursuri din tara vecina dar si din alte tari unde natatia este mai bine dezvoltata. Multumesc parintilor pentru sustinerea acestei deplasari".

Acesta a mai declarat "Ne continuam pregatirea pentru urmatoarele concursuri de inot, la cele la care vom participa speram sa o facem cu cat mai multi sportivi. Ultimul concurs din acest an la care vom participa va fi "SWIMMING CUP PIATRA NEAMT" in 20-21decembrie unde vom participa cu cel putin 20 de sportivi.

In luna decembrie 2013 finalizam si prima selectie pentru echipele de polo pe apa ale clubului prin organizarea unui mini campionat cu echipe alcatuite din cei care au trecut de selectia primara. La fel continuam selectia si pentru inotul de performanta, copii nascuti 2005 si mai mici".

 

3 commentarii2870 vizualizări27 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0