Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Joi 25 Aprilie 2024 - 14587
Flow Ride 28-30 aug 2015.

Va asteptam cu soare (sa speram), voie buna si cu binecunoscutul traseu (plus ceva sare si piper fata de anul trecut) in data de 28-30 aug 2015, in zona de finis a  traseului, situata langa strandul municipal Codrisor. Pentru inscrieri, va rugam completati la sectiunea "Leave a reply": numele  si prenumele, orasul, varsta, categoria la care vreti sa participati. Pentru cei sub 18 ani, este obligatorie prezenta unui document notarial, prin care se justifica acordul parintilor in privinta participarii la Flow Ride 4 Fun.

Anul acesta, vrem ca totul sa mearga ca pe roate, de aceea, va rugam sa va inscrieti online, pana la 20 aug 2015 (astfel organizatorii vor putea finaliza dosarele de inscriere).

Categoriile de participare vor fi aceleasi ca si anul trecut: copii, juniori, elite, master, fete

ATENTIE!

Inscrierea  se va face la Vama Veche, localul din zona finisului.

Iata programul Flow Ride 4 Fun:

Vineri 28 aug:

10:00-16:00 Recunoastere,  antrenamente libere si cronometrate

Sambata 29 august:

10:00-12:00 Antrenamente libere

13:00- Start calificari

Duminica 30 august:

10:00-12:00 Antrenamente libere

13:00- Start finala

17:00- Premiere

 

 

 

Taxa de inscriere este de 100 Ron pentru cei care se inscriu pe site pana la data de 23.08.2015 ora 24:00. Pentru cei care se inscriu dupa aceasta data sau la fata locului taxa va fi de 150 Ron. Aceasta se poate plati la "biroul" de inscrieri de la finisul traseului (localul Vama Veche) vineri, incepand cu ora 09:00 pana la ora 12:00, moment in care veti putea recupera si dosarul de inscriere (numar, bride plastic, formular de inscriere, tricou).
Pentru cei care doresc cazare, sunt locuri disponibile la Liceul cu Program Sportiv Bistrita (str. Calea Moldovei, Bistrita) pret 25 Ron pe noapte.

Pentru inscrierile online, va rugam sa completati la sectiunea "Leave a reply": numele si prenumele, orasul, varsta si categoria de participare (copii, juniori, elite, master, fete)

Nu uitati!!!Riderii care nu au implinit inca varsta de 18 ani trebuie sa se prezinte comisiei cu declaratia de la parinti LEGALIZATA!!! 

Pentru riderii peste 18 ani, acestia vor completa si semna formularul de inscriere la fata locului.

 

 

 

              Regulamentul Oficial Flow Ride 4 Fun

Art. 1 Organizatorii si Regulamentul oficial al concursului

(1) Evenimentul Flow Ride 4 Fun este organizat de catre ACS Ciclism Montan DH, in colaborare cu Primaria Orasului Bistrita si Directia Judeteana de Tineret si Sport Bistrita Nasaud, denumiti in continuare "Organizatori";
(2) Participantii la acest eveniment - Flow Ride 4 Fun- sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Concursului Flow Ride 4 Fun (denumit in continuare "Regulament oficial").
(3) Regulamentul oficial este disponibil in mod gratuit oricarei persoane interesate, in permanenta in perioada evenimentului, atat prin existenta unei copii in locatia de desfasurare, cat si prin prezentare directa, pe cale orala, de personalul special instruit al Organizatorilor, prezent in locatia evenimentului.
(4) Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament oficial, sub conditia notificarii publice prealabile a modificarii.

Art. 2 Teritoriul si durata de desfasurare a Flow Ride 4 Fun

(1) Locul de desfasurare al Flow Ride 4 Fun este orasul Bistrita, cu zona de plecare varful Dealul Jelnei si zona de sosire in apropierea Strandului Codrisor (str Codrisor, zona de vizavi de Stadionul Gloria, in spatele acestuia, peste raul Bistrita).
(2) Flow Ride 4 Fun se va desfasura in data de 28-30 aug 2015.
(3) Flow Ride 4 Fun se va desfasura, cu respectarea datei mentionate, respectiv 28-30 aug 2015.
(4) Dupa data incheierii "Flow Ride 4 Fun", data determinata in conformitate cu art. 2 alin. (2), evenimentul se declara terminat, organizatorii nemaiavand nici o responsabilitate si nemaiasumandu-si nici o obligatie in legatura cu nici o circumstanta care ar putea eventual conduce participantii aflati in locatia enuntata la art.2 alin (1) la concluzia actualitatii ori continuarii Flow Ride 4 Fun.
(5) Toate castigurile Flow Ride 4 Fun trebuie sa fie revendicate in conformitate cu prevederile Regulamentului Oficial, in caz contrar acestea nemaifiind datorate de catre Organizatori.

Art. 3 Dreptul de participare

(1) La Flow Ride 4 Fun pot participa toate persoanele interesate, indiferent de nationalitatea acestora.
(2) Toti participantii trebuie sa completeze lizibil si integral Formularul de Inscriere cu toate datele din Actul de Identitate. Toti participantii trebuie sa prezinte Actul de Identitate organizatorilor la inscriere.
(3) Toti participantii care nu au implinit, pana in data de desfasurare a evenimentului, varsta de 18 ani, se vor prezenta cu un acord scris si semnat de catre cel putin unul dintre parinti sau tutori legali; acordul scris trebuie legalizat notarial.
(4) Toti participantii care nu au implinit, pana in data de desfasurare a evenimentului, varsta de 14 ani, se vor prezenta la eveniment numai insotiti de unul din parinti sau tutori legali, cu un acord scris si semnat de catre cel putin unul dintre parinti sau tutori legali; acordul scris trebuie legalizat notarial.
(5) Organizatorii le recomanda tuturor participantilor detinerea de asigurari medicale valabile pe teritoriul Romaniei si isi declina orice raspundere in cazul in care aceasta clauza nu este respectata.
(6) Toti participantii trebuie sa fie apti din punct medical pentru practicarea activitatilor sportive. Participantii care sufera de afectiuni medicale vor comunica detaliat aceste afectiuni organizatorilor inainte de inceperea evenimentului. Necomunicarea acestor afectiuni ii absolva pe organizatori de orice raspundere.
(7) Toti participantii trebuie sa fie pregatiti fizic si psihic si sa posede cunostintele tehnice corespunzatoare participarii la acest eveniment.
(8) Participantii trebuie sa aiba o conduita morala buna, sa nu aduca prejudicii celorlalti participanti si echipamentelor acestora, sa nu perturbe linistea publica si buna desfasurare a evenimentului.

Art. 4 Conditii de excludere

- Participantii nu respecta in totalitate programul de desfasurare al competitiei
(1) In cazul in care participantii dau dovada de o conduita necorespunzatoare fata de ceilalti sportivi atat in timpul desfasurarii concursului, in timpul premergator lui, cat si dupa finalizarea acestuia.
(2) Participantii trebuie sa respecte regulamentul de functionare al instalatiei de transport pe cablu si indicatile personalului de deservire al acesteia, in caz contrar riscand interzicerea folosirii transportului pe cablu, cat si excluderea din concurs.
(3) Participantii care, pe toata durata desfasurarii evenimentului, inclusiv in perioada antrenamentelor si calificarilor, contribuie la accidentarea altor participanti sau aduc prejudicii acestora si/sau bicicletelor/echipamentelor acestora.
(4) Participantii care nu sunt prezenti la start sau daca se afla sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor halucinogene ori anabolizante.
(5) Participantul care nu se supune prezentului regulament este exclus automat din competitie.

Art. 5 Echipament necesar

(1) Fiecare participant trebuie sa detina si sa poarte pe intreaga durata a evenimentului, inclusiv in timpul antrenamentelor, urmatoarele:
- Numarul de concurs;
- Casca de protectie in conditie buna si care respecta standardele in vigoare (ANSI, SNELL, CE);
- Ochelari de protectie cu banda elastica (nu ochelari de soare!);
- Manusi cu degete lungi (de preferinta);
- Armura cu protectie pentru coloana vertebrala (de preferinta);
- Protectii pentru coate si genunchi (de preferinta);
- Incaltaminte adecvata pentru ciclism montan (de preferinta);
- Tricou cu maneca lunga si pantaloni lungi (de preferinta).
(2) Fiecare participant este obligat sa isi lege corect pe cap casca de protectie, utilizand mecanismul de inchidere al acesteia, in caz contrar riscand excluderea din competitie;
(3) Toti participantii trebuie sa se asigure ca bicicletele sunt in stare buna de functionare;
(4) Participantii vor permite organizatorilor sa inspecteze starea de functionare a bicicletelor.
(5) Organizatorii isi rezerva dreptul de a exclude din competitie participantii ale caror biciclete nu corespund din punct de vedere tehnic conditiilor de traseu.
(6) Toti participantii trebuie sa afiseze vizibil numarul de concurs pe toata durata evenimentului, de la start si pana la sosire.
(7) Toti participantii trebuie sa fie constienti de siguranta competitiei si vor fi responsabili pentru propria siguranta in timpul cursei.

Art. 6 Prevederi inainte de cursa

(1) Parcurgerea pe jos a traseului este obligatorie. Toti participantii trebuie sa parcurga intregul traseu pe jos inainte de prima coborare.
(2) Toti participantii trebuie sa parcurga traseul pe bicicleta de cel putin 2 ori inainte de calificarile cronometrate, ocazie cu care vor primi un insemn din partea organizatorilor pentru fiecare coborare parcursa. Organizatorii isi rezerva dreptul de a descalifica participantii care nu se supun acestei prevederi.
(3) Toti participantii sunt responsabili de transportul propriu pana la Start cu cel putin 15 minute inainte de plecarea in cursa, asa cum a fost comunicata si afisata de catre organizatori. Participantii care nu vor indeplini aceasta cerinta vor fi descalificati automat. Participantii se vor asigura ca vor fi punctuali. Organizatorii nu isi asuma nici o responsabilitate in fata celor care nu indeplinesc cerinta enuntata la articolul 4 aliniatul (3).

Art. 7 Prevederi in timpul cursei

(1) Toti participantii se vor supune indicatiilor arbitrilor de traseu.
(2) Participantii trebuie sa parcurga intreaga lungime a traseului. Responsabilitatea respectarii traseului oficial revine fiecarui concurent in parte.
(3) Concurentii nu vor face scurtaturi ale traseului, in afara celor permise de banda de marcaj; in cazul abaterii de la traseu, concurentii vor reintra in traseu prin locul in care au iesit accidental sau voit, altfel vor fi descalificati.
(4) Concurentii nu vor solicita si primi nici un fel de asistenta tehnica pe intregul parcurs al traseului, inclusiv de la alti competitori.
(5) Participantii vor putea schimba bicicleta sau vor primi asistenta tehnica numai in timpul dintre curse.
(6) Participantii nu vor folosi limbaj ofensiv si/sau vulgar, nu vor actiona intr-un mod nesportiv si se vor supune tuturor deciziilor oficialilor.

Art. 8 Prevederi speciale

(1) Participantii vor respecta natura inconjuratoare si vor folosi numai traseul oficial.
(2) Participantii vor evita poluarea mediului inconjurator si nu vor lasa in urma lor gunoi sau resturi.
(3) Nici un recipient din sticla nu este permis pe traseu si pe langa acesta.
(4) Toti participantii isi vor indruma sustinatorii sa stea departe de traseul oficial pentru evitarea accidentelor.

Art. 9 Retragerea din cursa

(1) Participantii care doresc sa se retraga din cursa inainte de start ii vor informa pe Directorul de Cursa si pe reprezentantul cronometrajului.
(2) Participantii care doresc sa se retraga din cursa in timpul acesteia se vor adresa celui mai apropiat Arbitru de Traseu si de asemenea reprezentantului cronometrajului de la sosire.
(3) Toti participantii care se retrag din cursa vor parcurge alta ruta catre zona de start sau sosire decat cea a traseului oficial. Este obligatoriu ca acestia sa iasa din traseu pentru a nu pune in pericol siguranta celorlalti participanti.

Art. 10 Premierea

(1) Vor fi clasificati numai participantii care vor trece linia de sosire pe (cu) bicicleta si care au respectat traseul si nu au facut abateri de la acesta.
(2) Premiile vor fi acordate in ordinea timpilor de sosire (cea mai scurta durata cronometrata fiind considerat cel mai bun timp).

Art. 11 Conditii eliminatorii

Participantii vor fi descalificati imediat daca:
- Nu poarta sau renunta la casca de protectie sau o poarta fara ca ea sa fie legata;
- Schimba bicicleta in timpul cursei;
- Primesc asistenta tehnica pentru reparatii mecanice;
- Folosesc un limbaj abuziv, profereaza amenintari si/sau comportament indecent.

 

 

https://bistritadh.wordpress.com/flow-ride-4-fun/

0 comentarii2933 vizualizări18 august 2015




rss 2.0
rss 2.0