Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
CSM BUCURESTI A CASTIGAT CUPA ROMANIEI 2019.

CSM Bucuresti a castigat Cupa Romaniei FAN Courier dupa o finala dramatica cu prelungiri in fata liderului Ligii Florilor, SCM Rm Valcea (30-29), in timp ce HC Zalau obtine medalia de bronz cu o victorie convingatoare in fata CS Magurei Cisnadie (30-24). Cele mai bune doua echipe din Liga Florilor s-au aflat fata in fata in finala Cupei Romaniei FAN Courier, disputata la Bistrita in cadrul Final Four 2019. Echipa bucuresteana pleca la drum cu gandul de a castiga cea de-a patra cupa consecutiv si de a obtine primul trofeu al sezonului. Cum era de asteptat, partida a fost una extrem de echilibrata, cele doua echipe mergand cap la cap pana la fluierul de final (26-26) al timpului regulamentar. Au urmat doua reprize de prelungiri in care CSM Bucuresti a parut echipa mai proaspata, reusind sa obtina trofeul la un singur gol diferenta. In finala mica, HC Zalau a controlat partida de la un capat la altul, reusind sa obtina medalia de bronz.

Premii individuale:

Cea mai buna jucatoare: Andrea Lekic - CSM Bucuresti

Cel mai bun portar: Jelena Grubisic - CSM Bucuresti

Cea mai buna marcatoare: Ada Moldovan - CS Magura Cisnadie

Cea mai buna aparatoare: Alexandra Severin - HC Zalau

 

Federatia Romana de Handbal doreste sa multumeasca tuturor celor implicati in organizarea Turneului Final 4 Cupa Romaniei "Fan Courier" la handbal feminin, desfasusrat in 20 - 21 aprilie 2019 la Sala Polivalenta din Bistrita. 

Multumim, in special, Consiliului Judetean Bisitrita-Nasaud si Dlui. Presedinte Emil Radu Moldovan, clubului CS Gloria 2018 BN, precum si minunatului public bistritean. 


 

Foto - Marius Chiuzan

.


0 comentarii2996 vizualizări23 aprilie 2019




rss 2.0
rss 2.0