Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 14 Iulie 2024 - 14587
CS "Tibi" cu 4 inotatori la Campionatul National de Poliatlon.

In perioada 22-24 martie 2013, la Pitesti a avut loc Campionatul National de Poliatlon la inot, la acest concurs participand peste 450 sportivi (11-13 ani) de la 52 de cluburi din tara. 4 sportivi (n. 2002)de la Clubul Sportiv "Tibi" au participat la aceasta importanta competitie: Ropan Stefan, Gherman Sorana, Poenar Patricia si Tira Daria.

Ropan Stefan in probele de stafeta, in echipa cu colegii sai de la SSV Suceava, a castigat medalia de argint la 4x50 m liber si medalia de bronz la 4x50 m mixt.

In echipa cu cea mai buna inotatoare din tara la categoria 11 ani, Dascal Ana de la clubul SWC Cluj Napoca, fetele din Bistrita au castigat medalia de argint la 4x50 m liber si medalia de bronz la 4x50 m mixt.

De mentionat sunt si clasarile lui Ropan Stefan (99 de sportivi la categoria sa de  varsta) in unele probe individuale: locul 5 la 100 m liber, locul 5 la 50 m fluture si locul 6 la 50 m liber, cu timpi care ne dau sperante la medalii la urmatoarele campionate nationale, acum situandu-se foarte aproape de podium. In  clasamentul general el a ocupat locul 7.

Antrenorul Horgos Tiberiu a declarat "Felicit sportivii clubului pentru rezultatele obtinute, mentionand ca unii erau in convalescenta, multumesc parintilor copiilor participanti la acest concurs pentru sustinerea financiara si studentului Oltean Paul Marian pentru ajutorul acordat in timpul deplasarii.

 Regret ca nu am obtinut medalie si la probele individuale, Ropan Stefan fiind foarte aproape de acest lucru, dar sper ca la urmatoatele campionate nationale vom obtine si astfel de medalii.

Avem in vedere extinderea lotului de performanta (in prezent avem aproximativ 20 sportivi in lot), in acest sens in jurul datei de 15 aprilie vom avea o actiune de selectie, la bazinul de la Centrul Spa Schreiner, pentru copii nascuti intre 2004-2006. Detalii vor fi comunicate din timp pe site-ul clubului www.inot-bistrita.ro".

0 comentarii3619 vizualizări26 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0