Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Miercuri 21 Februarie 2024 - 14587
Cupa "Stafeta Familei", editia I-a.

Parinti si copii au avut ocazia sa inoate impreuna sambata, 15 iunie 2013, cand s-a desfasurat prima editie a concursului Cupa "Stafeta Familei", in bazinul de inot al Centrului Spa Schreiner. Concursul a fost organizat de catre Clubul Sportiv Tibi in parteneriat cu Centrul Spa Schreiner. S-a concurat doar in probe de stafeta, au existat 3 categorii de concurs. Echipele au fost alcatuite dintr-un copil si un membru al familiei. In functie de pregatirea sportiva a copilului au existat 3 categorii de concurs: stafeta tip A (copil din grupele de performanta + un membru al familiei), tip B (copil din grupele de initiere + un membru al familiei) si tip C (copil din grupele de initiere (cu labe de inot) + un membru al familie

Presedintele Clubului Tiberiu Horgos a declarat: "Concursul a fost precedat de o demonstratie a copiilor din grupele de performanta ale Clubului Sportiv Tibi. Avand in vedere numarul de echipe participante (45), atmosfera concursului, entuziasmul cu care copiii si-au sustinut parintii dar si parintii copiii consider aceasta prima editie un succes."

Toti concurentii au fost recompensati cu diplome, medalii si dulciuri, iar castigatorii de la fiecare categorie au primit Cupa "Stafeta Familiei", editia I-a: la tip A Ropan Stefan si Ropan Gabriel, la tip B Toniuc Horatiu si Toniuc Alexandru, la tip C Groze Mihnea si Groze Flaviu.

Tiberiu Horgos a mai declarat " Cu aceasta ocazie anuntam o noutate, un nou sport la clubul nostru, noutate si la nivelul judetului, polo pe apa, copii feminin si masculin, urmeaza afilierea la federatia de profil, selectie si antrenamente. In demararea acestei actiuni ne bazam pe buna colaborare cu cluburile de inot si polo pe apa din Tirgu Mures. De asemenea pe timpul vacantei anuntam programe speciale, intensive si ieftine de initiere in inot, in bazinul unde activam, informatii pe site-ul clubului."  

 

0 comentarii3444 vizualizări18 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0