Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Alte medalii la inot in palmaresul Clubului Sportiv Tibi.

 

Clubul Sportiv Tibi din Bistrita a luat parte la  Campionatele Nationale de inot fete 11-12 ani, baieti 11-13 ani desfasurate la Braila, la bazinul olimpic in aer liber al Liceului cu program sportiv, competitie la care au concurat aproximativ 500 de sportivi de  la 59 de cluburi din tara.

La startul acestei competitii CS Tibi a aliniat 5 participanti: Gherman Sorana, Moldovan Catalina, Poenar Patricia, Tira Daria si Ropan Stefan (toti nascuti in 2002), la aceasta categorie de varsta fiind prezenti 102 baieti si 77 fete.

Presedintele clubului Tiberiu Horgos a declarat: "Sunt multumit de evolutia sportivilor nostri, de imbunatatirea timpilor personali in majoritatea cazurilor, de rezultatele bune obtinute in probele de stafeta si in unele probe individuale, dar ramane regretul ca la o diferenta de doar 3 sutimi de secunda la 100 m bras si 1 sutime de secunda la 50 m fluture Ropan Stefan a pierdut medaliile de bronz. Deci e nevoie de o mai buna experienta de concurs ca sa nu mai ajungem in astfel de situatii".

Sportivii clubului bistritean au obtinut 5 medalii in probele de stafeta, dar si clasari bune in probele individuale.

Astfel la baieti Ropan Stefan in echipa cu colegii de la SSV Suceava (Croitor Iulius, Cotos Serban si Macovei Victor), a castigat 2 medalii de argint la 4x50 m liber si 4x50 m mixt.

Gherman Sorana si Poenar Patricia au facut echipa cu colegele de la SWC Cluj-Napoca  (Dascal Ana si Somesfalean Maria) echipa castigand 2 medalii de argint in probele de 4x100 m liber si 4x50 m mixt si o medalie de bronz la proba 4x50 m liber.

Ropan Stefan  a obtinut cele mai bune rezultate in probele individuale, el concurand in toate cele 9 probe individuale de la categoria sa de varsta. Cele mai bune rezultate ale sale sunt: 2 locuri 4 (100 m bras, 50 m fluture), 1 loc 5 (200 m mixt), 1 loc 6 (50 m liber), 2 locuri 7 (50 m bras, 100 m liber), un loc 10 (200 m liber), un loc 12 (100 m spate), ocupand in clasamentul individual general locul 6. La fete cele mai bune rezultate le-a obtinut Gherman Sorana.

Tiberiu Horgos a mai declarat: "Multumesc antrenorilor de la cele doua cluburi (SSV Suceava si SWC Cluj-Napoca) pentru buna colaborare pe care o avem, multumesc parintilor pentru sustinere.

Mentionez ca pentru prima data la un Campionat National de natatie au participat sportivi de la 3 cluburi din Bistrita, deci inotul incepe sa devina un sport de traditie in orasul nostru.

De asemenea mentionez ca pe perioada vacantei de vara continuam activitatea de initiere dar si de selectie pentru inotul de performanta, in special pentru cei nascuti in 2005-2006 (informatii pe site-ul clubului www.inot-bistrita.ro)".

1 comentariu3437 vizualizări09 iulie 2013




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0