Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Familie Duminica 09 August 2020 - 3850 vizitatori azi
COPIII NOSTRI NU-S COPIII LOR.

Cat de meschin poti sa fii ca sa ataci cea mai vulnerabila categorie din societate, formata din niste copii, inocenti, manipulabili si posibile marionete ale unui sistem care a crescut fara copii. Copiii sunt darurile pe care le-am primit si le pastram cu mare responsabilitate. Nu exista ceva mai pretios ca fiintele pe care le-am luat in brate, noaptea, cand termometrul masura 40 de grade, le-am dus de urgenta la spital cand lucrurile s-au complicat, le-am dat hainute cand le-a fost frig, le-am facut micul dejun, i-am invatat primii pasi, primele cuvinte, am asistat la primele cazaturi si lista poate continua pe pagini intregi. Sunt comorile noastre si nimeni nu ne-a intrebat despre ei cand ne-a fost greu. Stim cum sa ni-i crestem, suntem convinsi ca au nevoie de noi, asa cum si noi avem nevoie de ei.

Cineva doreste sa-i deformeze si sa le induca alte teorii, progresiste si iluminate... Nu putem admite ca in mod fraudulos sa ni-i otraveasca momindu-i cu ambalaje seducatoare. Pe copiii nostri vrem sa-i crestem noi! Chiar daca etichetele de fundamentalisti sau intoleranti ne sunt puse, conteaza mai putin atata vreme cat ne vedem copiii crescand intr-o atmosfera normala, placuta si sanatoasa. Ei nu sunt perfecti, si nici noi nu suntem, dar cel mai bine un parinte stie ce sa ii ofere copilului sau. Un copil caruia i se ofera totul, mai putin dragoste, devine o victima a singuratatii, a dezechilibrului emotional, a depresiei. Nu vrem sa creasca deformati si indoctrinati cu o ideologie moderna toxica.

Copiii nostri nu au nevoie de spalarea creierului si nu va permitem sa le inoculati aberatii contra firii. Ei au nevoie de o crestere sanatoasa. Ii trimitem la scoala, avem incredere in dascalii care sunt competenti si nu marionetele Europei destramate! Nu vrem profesori care de dragul de a nu-si pierde postul sau pentru foloase financiare injecteaza in mintea copiilor nostri tot felul de informatii care ii debusoleaza si le ranesc sufletul sensibil. 
Copiii nostri sunt ai nostri si nu permitem nimanui sa treaca peste consimtamantul parintilor! Respectam toate institutiile, dar vrem sa ni se respecte dreptul de a ne educa familiile asa cum ne dicteaza constiinta. Asadar, nu ne bagati copiii cu forta in mizeria asa-zisului progresism aducator de dezastru pe toate planurile!

 

Cigher Sorin, Sibiu 

28 februarie 2018

 

3 commentarii6076 vizualizări01 martie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Marius Chiuzan
02 Martie 2018 - 14:42

Domnul Sorin se refera la incercarea de pervertire a copiilor minori. Vedeti detalii aici: www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=44&article=22274

Răspunde Marius Chiuzan
Votantul
02 Martie 2018 - 17:50

Am citit !Si am inteles !Multumesc !

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0